Pozor! V ponedeljek vremenski preobrat

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Po suhi nedelji bo že v ponedeljek povsem drugače.
Oglej si celoten članek

V nedeljo bo v zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije pretežno oblačno, drugje bo še delno jasno, v vremenski napovedi piše na spletni strani ARSO, kjer dodajajo, da bo zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo ponekod zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

Svet Accuweather nam napoveduje takšno zimo

V ponedeljek bodo Slovenijo prekrili oblaki, deževalo bo. Proti večeru bo na Primorskem začela pihati burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 11, najvišje dnevne od 6 do 10, na Primorskem do 14 Celzija. V ponedeljek bo oblačno tudi v sosednjih državah. Padavine bodo od zahoda zajele vse sosednje pokrajine. Popoldne bo v Kvarnerju zapihala zmerna do močna burja.

Vreme Redko se napoved tako spremeni, kot se bo tokrat

Dež bo pri nas ponehal že do torka, ko bo, tako kot tudi v sredo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka burja, drugje bo delno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.