Slovenija
2256 ogledov

Pozor! V ponedeljek vremenski preobrat

Brisalci Shutterstock
Po suhi nedelji bo že v ponedeljek povsem drugače.

V nedeljo bo v zahodni ter delu osrednje in južne Slovenije pretežno oblačno, drugje bo še delno jasno, v vremenski napovedi piše na spletni strani ARSO, kjer dodajajo, da bo zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. Čez dan bo ponekod zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do 15 stopinj Celzija.

Zima Svet Accuweather nam napoveduje takšno zimo

V ponedeljek bodo Slovenijo prekrili oblaki, deževalo bo. Proti večeru bo na Primorskem začela pihati burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 8, na Primorskem okoli 11, najvišje dnevne od 6 do 10, na Primorskem do 14 Celzija. V ponedeljek bo oblačno tudi v sosednjih državah. Padavine bodo od zahoda zajele vse sosednje pokrajine. Popoldne bo v Kvarnerju zapihala zmerna do močna burja.

Oblaki Vreme Slovenija Redko se napoved tako spremeni, kot se bo tokrat

Dež bo pri nas ponehal že do torka, ko bo, tako kot tudi v sredo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo šibka burja, drugje bo delno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.