Rošade na TV Slovenija, grožnje s tožbo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Spremembe na TV Slovenija.
Oglej si celoten članek

Jadranki Rebernik so danes vročili sklep o razrešitvi s funkcije odgovorne urednice informativnega programa na Televiziji Slovenija.. 

Generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc je sklep o začetku postopka razrešitve sprejel na osnovi predloga direktorice Televizije Slovenija dr. Ljerke Bizilj. "Po opravljenih zagovorih pri generalnem direktorju dne 7. 11. 2017 in 29. 11. 2017, predhodnem pozitivnem mnenju UPE Informativni program Televizije Slovenija z dne 20. 12. 2017 ter po temeljitem premisleku se je odločil za njeno razrešitev.," sporočajo s Kolodvorske. Odgovore Televizije Slovenija na vprašanja kaj je razlog za razrešitev Rebernikove, še pričakujemo. 

Jadranki Rebernik so ponudili pogodbo o zaposlitvi znotraj Informativnega programa Televizije Slovenija. Po naših informacijah je Rebernikova, če bi jo odpustili, že na zagovoru napovedala tožbo.

Slovenija Zaradi neprimernega vodenja Odmevov nobenih disciplinskih ukrepov

RTV Slovenija Vodstvo RTVS začelo postopek razrešitve urednice Rebernikove

Foto: Žurnal24 Vanja Vardjan

Razpis za odgovornega urednika Informativnega programa TV Slovenija bo objavljen v najkrajšem možnem času."Da bo delo znotraj Informativnega programa Televizije Slovenija potekalo nemoteno in gledalci ne bodo prikrajšani, je za vršilca dolžnosti odgovornega urednika na predlog direktorice Televizije Slovenija imenoval Vanjo Vardjana," so še sporočili.

Nekdanji dopisnik RTV Slovenija iz Skopja, Beograda in Zagreba, Vanja Vardjan, je bil pomočnik Rebernikove ter urednik Tednika, ki ga je pred tem urejal Igor Pirkovič. Ta je po spornem prispevku z Marko Perkovićem Thompsonom s tega mesta odstopil. Urednica oddaje Tednik bo voditeljica te oddaje Jelena Aščić, ki je to delo kot v. d. uspešno opravljala lani poleti.

Foto: Zaklop.com Jelena Aščić

Po prispevku o Thompsonu Igor Pirkovič ni več urednik Tednika

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 23:39 13. Januar 2018.

    prodam tri let staro brejo svinjo,,težka je cca 200 kg ,Cenjene ponudbe pošljite na televizijo pod šifro SVINJARIJA 2018

  • 15:00 11. Januar 2018.

    zaprite to gnilo rtv

  • 13:27 11. Januar 2018.

    Saj ni res ! Gospo "na bolniški " jim je uspelo "ozdravit " ! Vse zgodbe okoli Jadranke Rebernik so …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.