Slovenija
41129 ogledov

Zaradi neprimernega vodenja Odmevov nobenih disciplinskih ukrepov

Tanja Gobec Miloš Ojdanič, RTS
Na RTV Slovenija so le uradno odgovorili, kakšni bodo ukrepi zaradi neprimernega vodenja Odmevov.

"Generalni direktor RTV Slovenija za zdaj od pristojnih na TV SLO še ni prejel nobenih predlogov o morebitnih disciplinskih ukrepih," so nam uradno odgovorili na RTV Slovenija. Ko smo jim opozorili, da smo spraševali o vseh ukrepih, tudi organizacijskih, pa so nam odvrnili, da so vse povedali v prejšnjem odgovoru. 

Tanja Gobec Magazin Gledalci Odmevov: Kaj se je dogajalo s Tanjo Gobec?

Zanimalo nas je, kako so ukrepali po tem, ko je 11. oktobra Tanja Gobec precej drugače kot običajno vodila Odmeve, besede so se ji zatikale in pogosto se je smejala. 

Tanja Gobec Tanja Gobec Magazin RTV: Nastop posledica osebne stiske in stresa

Na RTV Slovenija so kasneje pojasnili, da je bil nastop posledica osebne stiske in stresa

Odgovore so pisali devet dni ... 

17. oktobra smo na RTV Slovenija poslali vprašanja, da je bil po naših informacijah je bil včeraj sestanek, na katerem naj bi dorekli ukrepe zaradi vodenja Odmevov, ki ni bilo skladen s pravili javnega nastopanja. Zanimalo nas je, kakšne ukrepe je sprejelo vodstvo zoper vpletene in ali so načrtovani kakšni drugi sistemski ukrepi. Odgovorili so nam tik pred iztekom zakonskega roka, konec sedmega delovnega dne, pa še to le o disciplinskih ukrepih, medtem ko smo spraševali o vseh sprejetih ukrepih. No, vsaj za dopolnilo odgovora niso izkoristili tridnevnega zakonskega roka, ampak so odgovorili isti dan. Kaj? Da so vse že povedali v prvem odgovoru. 

Po neuradnih informacijah Tanja Gobec do nadaljnega ne bo vodila Odmevov. 

dezurni@zurnal24.si
 

 

Komentarjev 28
  • borut08 14:05 29.oktober 2017.

    Ma kva bi jo morali lincati?Kva pa tisti,ki so si prisvojili drzavo kradejo milijone,milijarde,da ljudje brskajo po smetnjakih za prezivetje.Kdaj bodo pa ti odgovarjali za svoja dejanja?Kaksni dvolicnezi!

  • franci 08:59 29.oktober 2017.

    VODSTVO PA TUDI; IMAJO REDNO APANAŽO IN ZGRAJEN MORALNO POLITIČNI RDEČI PEDIGRE

  • franci 08:57 29.oktober 2017.

    SAJ JE SAMO POKAZALA PRAVI OBRAZ