S 1. avgustom zvišujejo naročnino

Foto: Profimedia
Od 1. avgusta bo cena za storitve VOYO višja kot doslej.
Oglej si celoten članek

Trenutno mesečna naročnina na storitev VOYO znaša 7 evrov, od 1. avgusta dalje pa bo mesečna naročnina 7,99 evra. "Še naprej bomo ustvarjali kakovostne vsebine, ki vas bodo navduševale," obljubljajo. 

Na VOYO so na voljo originalne serije, šovi, filmi, risanke in športne vsebine. Med njimi so tudi priljubljene domače serije Ja, chef!, Gospod profesor in Vse punce mojega brata. 

To ni edina podražitev tovrstnih storitev, ki so jih uporabniki deležni v zadnjem obdobju. Telekom je maja podražil pakete, enako bo s 1. julijem storila tudi telekomunikacijski operater T-2. 

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 12:07 1. Julij 2023.

    Žal so postali ne konkurenčni po domače bedni. Za plačevati reklame??? To imamo že na rednem programu in pri ostalih …

  • 23:30 30. Junij 2023.

    Kakovostne my ass. Same smeti.

  • 21:05 30. Junij 2023.

    Zgube povišujejo naročnino sposobni pa povecajo stevilo narocnikov

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.