S pištolo vznemirjal ljudi, policisti ukrepali

Foto: PP Metlika
Foto: PP Metlika
Policisti posredovali zaradi prijav o streljanju, v drugem primeru zasegli pištolo.
Oglej si celoten članek

Policisti so v soboto zvečer zaradi prijav o streljanju posredovali v Kerinovem Grmu in pridržali 26-letnika, ki se je do policistov nedostojno vedel in jih poskušal pobegniti. V Metliki pa so, prav tako v soboto zvečer, 62-letnem domačinu zasegli pištolo, so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Prijave o streljanju

V soboto zvečer so policisti po prejetju več prijav o streljanju posredovali v Kerinovem Grmu. 26-letnik, osumljen kaznivih dejanj povzročitve splošne nevarnosti in groženj, se je nedostojno vedel do policistov in jim poskušal zbežati, policisti so ga prijeli in odpeljali v pridržanje. Med intervencijo pa so neznanci v službeno vozilo policije vrgli nekaj kamnov.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja so se v delo vključili še kriminalisti.

Metliški policisti pa so v sobot zvečer v Metliki 62-letniku zasegli pištolo. Pištolo neznane znamke in brez nabojev je razkazoval na javnem kraju in s tem vznemirjal ljudi. Poslali jo bodo v analizo, nakar bodo zoper domačina ustrezno ukrepali, so sporočili.

neverjetno Zaradi edinstvenih lastnosti reciklirajo človeške lase

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:54 14. April 2024.

    In kje so sedaj tisti iz organov pregona in pravosodne veje oblasti, ki so namerno preslišali JJ, ko je pozival …

  • 18:15 14. April 2024.

    Leon, ne, to so pozitivno diskriminirana manjšina specializirana za uvajanje socialne zakonodaje v prakso.....

  • 18:07 14. April 2024.

    Verjetno gre za SDS branilce južne meje ...kamenjali so vozila ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.