Slovenija > Črna kronika
1515 ogledov

S pištolo vznemirjal ljudi, policisti ukrepali

gasilci policisti policija nesreča PP Metlika
Policisti posredovali zaradi prijav o streljanju, v drugem primeru zasegli pištolo.

Policisti so v soboto zvečer zaradi prijav o streljanju posredovali v Kerinovem Grmu in pridržali 26-letnika, ki se je do policistov nedostojno vedel in jih poskušal pobegniti. V Metliki pa so, prav tako v soboto zvečer, 62-letnem domačinu zasegli pištolo, so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Prijave o streljanju

V soboto zvečer so policisti po prejetju več prijav o streljanju posredovali v Kerinovem Grmu. 26-letnik, osumljen kaznivih dejanj povzročitve splošne nevarnosti in groženj, se je nedostojno vedel do policistov in jim poskušal zbežati, policisti so ga prijeli in odpeljali v pridržanje. Med intervencijo pa so neznanci v službeno vozilo policije vrgli nekaj kamnov.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja so se v delo vključili še kriminalisti.

Metliški policisti pa so v sobot zvečer v Metliki 62-letniku zasegli pištolo. Pištolo neznane znamke in brez nabojev je razkazoval na javnem kraju in s tem vznemirjal ljudi. Poslali jo bodo v analizo, nakar bodo zoper domačina ustrezno ukrepali, so sporočili.

lasje neverjetno Trajnostno Zaradi edinstvenih lastnosti reciklirajo človeške lase

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Ender3 18:54 14.april 2024.

    In kje so sedaj tisti iz organov pregona in pravosodne veje oblasti, ki so namerno preslišali JJ, ko je pozival k oboroževanju ali oni Guinessov rekorder, ki je omenjal kri pri ponovnem zavzemanju oblasti. Vemo kaj je vzrok in kakšne ...prikaži več so lahko posledice. Širjenje strahu in kaosA v družbi je nekaterim modus operandi. Ljudje, da ne bo prepozno !

  • atamama 18:15 14.april 2024.

    Leon, ne, to so pozitivno diskriminirana manjšina specializirana za uvajanje socialne zakonodaje v prakso.....

  • Avatar Leon
    Leon 18:07 14.april 2024.

    Verjetno gre za SDS branilce južne meje ...kamenjali so vozila ?