Šarec se je odločil, ali gre na volitve

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Marjan Šarec je sprejel odločitev o tem, ali bo kandidiral na junijskih parlamentarnih volitvah.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je na predsedniških volitvah prišel v drugi krog, se bo Marjan Šarec poskusil tudi na parlamentarnih volitvah, je povedal za Slovenske novice. Na volitvah bo nastopil s svojo stranko Listo Marjana Šarca. 

O tem, da je bila kandidatura za predsednika republike uvertura v parlamentarne volitve, se je ugibalo že pred predsedniškimi volitvami. Takrat je za zurnal24.si Šarec dejal, da je to odvisno od ljudi. "Ko grem v neko tekmo, grem zato, da bom dal gol. V slovenski politiki bi vsi radi preigravali, goli pa nikogar ne zanimajo. Mene pa ne zanima lep nogomet, pač pa število golov in učinkovitost." 

Slovenija Marjan Šarec: "Psi, ki so mešani, so bolj odporni, kot tisti z rodovnikom!"

"Če bodo ljudje želeli, bom kandidiral na parlamentarnih volitvah prihodnje leto! K temu me sicer nagovarjajo že pet let," pa je dejal po razglasitvi rezultatov v drugem krogu predsedniških volitev. 

Parlamentarne volitve "Marjan Šarec je replika Mira Cerarja, vendar nevarnejša in bolj učinkovita"

Analitik Boštjan M. Turk je za zurnal24.si ocenil, da so možnosti Marjana Šarca na parlamentarnih volitvah velike. Andraž Zorko iz agencije Valicon ocenjuje njegov potencial na 200.000 glasov. 

"Prigovarjajo me!" Marjan Šarec: "Če bodo ljudje želeli, bom šel na parlamentarne volitve prihodnje leto!"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 07:16 7. December 2017.

    Mladi Kućan

  • mph
    18:16 6. December 2017.

    Za predsednika sem mu dal glas, vodit krdelo volk... pardon, voditi skupino uglednih politikov, pa čisto neka drugega. Če bi …

  • 15:04 6. December 2017.

    Me zanima koliko socialcev je v njegovi občini in ali bo on še ena beda več v parlamentu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.