Solzivec je pripravljen dati v analizo

Foto: Nino Verdnik slovenija 16.08.13. redar, maribor, foto: nino verdnik
Redar trdi, da solzivca natakarici ni brizgnil v kavo. Njegov šef odšel na bolniško.
Oglej si celoten članek

"Bil sem zaslišan na policiji. Tega nisem storil. Solzivec lahko dam v analizo," nam je dogodek pojasnil mestni redar (njegovo ime hranimo v uredništvu), ki naj bi pred kratkim skupaj s kolegom v Zgornjem Dupleku natakarici v kavo brizgnil solzivec.

Solzivec v kavo

Poročali smo, da naj bi v enem od lokalov dva redarja mariborskega mestnega redarstva natakarici skodelico kave, ki jo je odložila na točilni pult, pošpricala s solzivcem oziroma poprovim razpršilcem. Natakarica je to ugotovila šele ob požirku kave. Prijavila ju je njunemu nadrejenemu, zdravniške pomoči pa ni poiskala.

Župan zahteva pojasnjila

Ob tem dogodku je bil zgrožen tudi župan Andrej Fištravec, ki je zahteval razjasnitev okoliščin in odgovarjanje zaposlenih pred disciplinsko komisijo. "Nisem suspendiran. Nadrejenim in policiji sem ponudil, naj mi zasežejo solzivec, opravijo vse analize in odvzamejo bris, da se pokaže resnica. Tega nisem storil," je poudaril redar.

Šef šel na bolniško

Neuradno smo izvedeli, da naj bi po več incidentih, o katerih smo poročali (mobing, kraja rezervnih delov, prijava policista zaradi grožnje med delom), vodja redarske službe odšel na bolniški dopust.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 22:02 15. September 2013.

    Velja, lepi moj. Najprej ti, pol pa jaz. Kot so včasih delali. Vedno sem bil za take štose. <br /><br …

  • 16:05 15. September 2013.

    Naj oba solzivca pregledajo policisti. Na solzivcu je plastično varovalo, ki se ob pritisku na sprožilec odlomi od sprožilca.

  • 14:51 15. September 2013.

    Sprehajalec: Če je to sam štos za šankom, prlet. Te bom jst za foro z elektro šokerjem.<br />Sj ni nč …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.