Slovenija
51 ogledov

Solzivec je pripravljen dati v analizo

Redar Nino Verdnik
Redar trdi, da solzivca natakarici ni brizgnil v kavo. Njegov šef odšel na bolniško.

"Bil sem zaslišan na policiji. Tega nisem storil. Solzivec lahko dam v analizo," nam je dogodek pojasnil mestni redar (njegovo ime hranimo v uredništvu), ki naj bi pred kratkim skupaj s kolegom v Zgornjem Dupleku natakarici v kavo brizgnil solzivec.

Solzivec v kavo

Poročali smo, da naj bi v enem od lokalov dva redarja mariborskega mestnega redarstva natakarici skodelico kave, ki jo je odložila na točilni pult, pošpricala s solzivcem oziroma poprovim razpršilcem. Natakarica je to ugotovila šele ob požirku kave. Prijavila ju je njunemu nadrejenemu, zdravniške pomoči pa ni poiskala.

Župan zahteva pojasnjila

Ob tem dogodku je bil zgrožen tudi župan Andrej Fištravec, ki je zahteval razjasnitev okoliščin in odgovarjanje zaposlenih pred disciplinsko komisijo. "Nisem suspendiran. Nadrejenim in policiji sem ponudil, naj mi zasežejo solzivec, opravijo vse analize in odvzamejo bris, da se pokaže resnica. Tega nisem storil," je poudaril redar.

Šef šel na bolniško

Neuradno smo izvedeli, da naj bi po več incidentih, o katerih smo poročali (mobing, kraja rezervnih delov, prijava policista zaradi grožnje med delom), vodja redarske službe odšel na bolniški dopust.

 

Komentarjev 7
  • sprehajalec 22:02 15.september 2013.

    Velja, lepi moj. Najprej ti, pol pa jaz. Kot so včasih delali. Vedno sem bil za take štose. En teden pa že poslušam od te kelnerce, od A kanala do tukaj. je mogla biti res huda zamera. Zato ...prikaži več najprej lukaz, predno greva v akcijo, preveri vse okoliščine, predno pišeš o kretenih, ker tega nimam rad. Je treba vprašati še oba fanta, kaj je bilo po njunem, predno bosta morala seči v žep za kelnarco. Če dosti časa preživiš za šanki, potem vidiš marsikaj.

  • redarzeko 16:05 15.september 2013.

    Naj oba solzivca pregledajo policisti. Na solzivcu je plastično varovalo, ki se ob pritisku na sprožilec odlomi od sprožilca.

  • lukaz 14:51 15.september 2013.

    Sprehajalec: Če je to sam štos za šankom, prlet. Te bom jst za foro z elektro šokerjem.Sj ni nč hudga. Mal te strese, jst se bom pa smejal.Kreten zarukan. Če se bo tko nadaljeval, bo kmal k v ...prikaži več ameriki. Prvo streljaj ,pol pa vpraši za osebni dokument.