Spravili so se tudi na Roberta Goloba

Foto: Gibanje Svoboda Poškodovani plakati Gibanja Svoboda Foto: Gibanje Svoboda Poškodovani plakati Gibanja Svoboda Foto: Gibanje Svoboda Poškodovani plakati Gibanja Svoboda Foto: Gibanje Svoboda Poškodovani plakati Gibanja Svoboda Foto: Gibanje Svoboda Poškodovani plakati Gibanja Svoboda Foto: Gibanje Svoboda Poškodovani plakati Gibanja Svoboda
Številni uničeni plakati, s katerimi nagovarjajo volivce.
Oglej si celoten članek

Stranka Gibanje Svoboda je na policijo podala prijavo zaradi uničevanja obcestnih plakatov, s katerimi stranka nagovarja volivke in volivce pred letošnjimi lokalnimi volitvami. Kot so sporočili, je samo v Novi Gorici popolnoma uničenih 6 od 9 plakatov Gibanja Svoboda.

"V stranki ocenjujemo, da so takšna dejanja v nasprotju s kulturo dialoga in znak nadaljevanja sovražnosti, ki se razširja v vseh porah slovenske družbe. Po Zakonu o volilni in referendumski kampanji je uničevanje plakatov organizatorjev volilne kampanje prepovedano," so še opozorili.

dezurni@styria-media.si 

Slovenija Janša se je ves dan veselil srečanja z Golobom. Zaman. Slovenija Golob bo dvakrat obdaril upokojence, odločitev so pozdravili Slovenija Premier Golob kršil zakon o preprečevanju korupcije

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 21:02 30. Oktober 2022.

    Zakaj pa je za lokalne volitve Golob na plakatih? Ali so to mogoče še stari plakati, ki jih ni nihče …

  • 16:04 29. Oktober 2022.

    Na posnetkih je pa Golob tako lep, kot da bi bil potomec Ludvika Bavarskega, pravi moja babia

  • 15:53 29. Oktober 2022.

    dokler mu samo plakate trgajo je lahko še srečen...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.