Slovenija
7044 ogledov

Spravili so se tudi na Roberta Goloba

Poškodovani plakati Gibanja Svoboda
1/6
Gibanje Svoboda
Številni uničeni plakati, s katerimi nagovarjajo volivce.

Stranka Gibanje Svoboda je na policijo podala prijavo zaradi uničevanja obcestnih plakatov, s katerimi stranka nagovarja volivke in volivce pred letošnjimi lokalnimi volitvami. Kot so sporočili, je samo v Novi Gorici popolnoma uničenih 6 od 9 plakatov Gibanja Svoboda.

"V stranki ocenjujemo, da so takšna dejanja v nasprotju s kulturo dialoga in znak nadaljevanja sovražnosti, ki se razširja v vseh porah slovenske družbe. Po Zakonu o volilni in referendumski kampanji je uničevanje plakatov organizatorjev volilne kampanje prepovedano," so še opozorili.

dezurni@styria-media.si 

Tarča z Janšo Slovenija Slovenija Janša se je ves dan veselil srečanja z Golobom. Zaman. upokojenci Slovenija Golob bo dvakrat obdaril upokojence, odločitev so pozdravili Robert Golob Slovenija Premier Golob kršil zakon o preprečevanju korupcije
Komentarjev 25
  • mirror 21:02 30.oktober 2022.

    Zakaj pa je za lokalne volitve Golob na plakatih? Ali so to mogoče še stari plakati, ki jih ni nihče odstranil? Ko so jih uničevali Janši, ste bili vsi levi privoščljivi, zdaj ko jih pa uničujejo Golobu, pa jokate in ...prikaži večin stokate. Z Golobom niso zadovoljni niti iz stranke.

  • Grof 16:04 29.oktober 2022.

    Na posnetkih je pa Golob tako lep, kot da bi bil potomec Ludvika Bavarskega, pravi moja babia

  • bljitva 15:53 29.oktober 2022.

    dokler mu samo plakate trgajo je lahko še srečen...