Takšno vreme nas čaka v naslednjih dneh

Foto: Profimedia Nevihta
Za današnji popoldan vremenoslovci napovedujejo krajevne plohe in nevihte. Kaj nas čaka v naslednjih dneh?
Oglej si celoten članek

"V nedeljo bo na Primorskem jasno, drugod občasno še zmerno oblačno," napovedujejo na Agenciji RS za okolje. Burja bo zvečer ponehala. Najnižje jutranje temperature bodo v nedeljo od 13 do 17, na Primorskem do 24, najvišje dnevne od 25 do 32 stopnj Celzija.

V ponedeljek bo sprva pretežno jasno, zapihal bo tudi jugozahodni veter. "Popoldne ali zvečer bodo že možne krajevne nevihte. V torek bo oblačno s krajevnimi padavinami," pravijo in dodajajo, da prihaja osvežitev.

Glede na verjetnosti izračun bo sicer že v sredo lepše vreme, ki bo trajalo tudi prihodnji konec tedna.

Zdravje Bolezen vzela življenja tudi pri zahodnih sosedih

Bizarno Zato je poklical policijo na pomoč

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    07:26 12. Avgust 2018.

    Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, …

  • ode
    07:26 12. Avgust 2018.

    Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, …

  • 18:08 11. Avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.