Vizita za živali > Novice
13388 ogledov

Zato je poklical policijo na pomoč

Nemška policija Profimedias
Moškemu se zdaj smeji cela Nemčija ...

V nemškem mestu Karlsruhe je mlada veverička ta teden preganjala moškega, ki je nato iz obupa na pomoč poklical policijo. Ko so policisti prispeli na prizorišče, je moški še vedno bežal pred veverico, a so jo nato varuhi reda le umirili, poročajo nemški mediji.

Policisti so veverico pridržali, ta pa je nemudoma najverjetneje zaradi izčrpanosti zaspala.

Domnevajo, da je mlada živalca iskala nov dom. Policisti so glodavca imenovali Karl-Friedrich in ga prepeljali v reševalni center za živali.

Po informacijah aktivistov za pravice živali veverice pogosto sledijo ljudem, ko so bodisi precej lačne bodisi kako drugače potrebujejo pomoč, piše nemški tednik Der Spiegel.

Komentarjev 4
  • ode 07:27 12.avgust 2018.

    Datum razpisa za varovanje je 3. avgust 2018, v njem pa je navedena lokacija “Varovanje izpostave azilnega doma Debeli Rtič”, ki lahko sprejme kar 320 migrantov.Samo za prehrano migrantov je bil javno objavljen razpis v vrednosti 3 milijone evrov, za ...prikaži veča ekološko prehrano pa v vrednosti 1,4 milijona evrov, medtem ko so tu še dodatni stroški za varovanje in preskrbo.

  • Annabelle_Penman 15:37 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To počnemm ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com