Takšno vreme nas čaka v naslednjem tednu

Foto: A. Š.
Foto: A. Š.
V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe, ki bodo manj pogoste na Primorskem.
Oglej si celoten članek

"V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno, več sonca bo na Primorskem. Predvsem v notranjosti bo sredi dneva in popoldne spet nastalo nekaj ploh," napovedujejo pri Agenciji RS za okolje (Arso). Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 6, najvišje dnevne od 7 do 11, na Primorskem ob šibki burji do 16 stopinj Celzija.

Za ponedeljek za Primorsko napovedujejo pretežno jasno vreme s šibko burjo, tudi drugod se bo delno zjasnilo. Nekoliko topleje bo.

"V torek se bo znova pooblačilo. Popoldne bodo predvsem na severu in vzhodu možne posamezne plohe. V sredo bo razmeroma sončno, zapihal bo jugozahodni veter," dodajajo.

Po računski simulaciji Arsa bodo v sredo najnižje jutranje temperature okoli tri stopinje Celzija, najvišje pa 19 stopinj Celzija.

V četrtek je spet na vidiku dež, z nekoliko nižjimi temperaturami, na Primorskem bodo najvišje dnevne temperature dosegle 17 stopinj Celzija. V petek se bodo po verjetnostni napovedi na severozahodu države zbudili v hladno jutro (okoli ničle), na Primorskem bodo najnižje jutranje temperature okoli sedem stopinj Celzija. 

Slovenija Otroški dodatek 2023: višina in datumi izplačil Svet Ali veste, zakaj je velika noč vsako leto na drug datum?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.