Slovenija
18317 ogledov

Takšno vreme nas čaka v naslednjem tednu

Pomlad A. Š.
V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Nastajale bodo krajevne plohe, ki bodo manj pogoste na Primorskem.

"V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno, več sonca bo na Primorskem. Predvsem v notranjosti bo sredi dneva in popoldne spet nastalo nekaj ploh," napovedujejo pri Agenciji RS za okolje (Arso). Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 6, najvišje dnevne od 7 do 11, na Primorskem ob šibki burji do 16 stopinj Celzija.

Za ponedeljek za Primorsko napovedujejo pretežno jasno vreme s šibko burjo, tudi drugod se bo delno zjasnilo. Nekoliko topleje bo.

"V torek se bo znova pooblačilo. Popoldne bodo predvsem na severu in vzhodu možne posamezne plohe. V sredo bo razmeroma sončno, zapihal bo jugozahodni veter," dodajajo.

Po računski simulaciji Arsa bodo v sredo najnižje jutranje temperature okoli tri stopinje Celzija, najvišje pa 19 stopinj Celzija.

V četrtek je spet na vidiku dež, z nekoliko nižjimi temperaturami, na Primorskem bodo najvišje dnevne temperature dosegle 17 stopinj Celzija. V petek se bodo po verjetnostni napovedi na severozahodu države zbudili v hladno jutro (okoli ničle), na Primorskem bodo najnižje jutranje temperature okoli sedem stopinj Celzija. 

Denar, evro, štetje denarja Slovenija Otroški dodatek 2023: višina in datumi izplačil Sv. Tomaž nad Praprotnim Svet Ali veste, zakaj je velika noč vsako leto na drug datum?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.