To so ugotovitve policijske preiskave po utopitvi dečka v Soči

Foto: PU Nova Gorica
Foto: PU Nova Gorica
Policija je zaključila preiskavo utopitve dečka v Soči.
Oglej si celoten članek

Policija je zaključila preiskavo junijske nesreče, v kateri je v Soči pri kajak centru v Solkanu utonil 11-letni deček. Kriminalisti pri omenjenem dogodku niso ugotovili znakov kaznivega dejanja oziroma so tujo krivdo izključili, poročata Delo in Slovenske Novice.

Slovenija Podrobnosti o včerajšnji utopitvi 11-letnega dečka v Soči Slovenija V Soči utonil okoli 10 let star deček

Novogoriški kriminalisti so o vseh ugotovljenih dejstvih in aktivnostih, ki so jih izvedli na podlagi določil zakona o kazenskem postopku, koncev septembra s pisnim poročilom obvestili okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici, ki je sicer usmerjalo kriminalistično preiskavo, še poročata časnika.

Deček naj bi se s spodnjimi oblačili zataknil za večji lesen steber, ki se je nahajal pod vodno gladino in ga ni mogel videti. Otrok se je skušal rešiti, a brezuspešno.

Slovenija Tragedija v Solkanu: V Soči spet utonil mladoletnik Nesreča Utopitev otroka v Soči: To je pokazal nadzor

Na kraju so takrat posredovali novogoriški poklicni gasilci s potapljači, člani novogoriške enote za hitre intervencije civilne zaščite, nujna medicinska pomoč novogoriškega zdravstvenega doma, reševalci enote policistov in kriminalistov z območja novogoriške policijske uprave, skupaj 26 ljudi, še navaja Delo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:20 13. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.