Trumpu bi podelili častno slovensko državljanstvo

Foto: Epa
Foto: Epa
Predlog utemeljujejo z besedami, da se je Trump v preteklih štirih letih zelo izkazal.
Oglej si celoten članek

Člani Domovinske lige, ki jo vodi Bernard Brščič, slovenskemu premirerju Janezu Janši predlagajo, da trenutnemu ameriškemu predsedniku Donaldu Trumpu, zakonskemu možu slovenske državljanke Melanije Trump podeli častno državljanstvo in mu v primeru poraza na volitvah podeli politični azil ter možnost prenosa svojega premoženja.

Čestitke za zmago Janša besno tvita v podporo Trumpu, Evropa se čudi

"Prav tako bi zaradi prihajajoče gospodarske krize od vlade želeli, da novo pečeni slovenski državljan, Donald Trump, postane novi premier slovenske vlade," so zapisali v pobudi. "V stranki DOM menimo, da so trenutne gospodarske razmere, kriza evropske ideje, nerešljiva kriza glede zapore meja za ilegalne migrante pripeljale, da je potrebno ukrepati in na najodgovornejša mesta v državi postaviti najbolj kompetentne osebe."

Kampanja Bidenov svetovalec v odzivu na Janševo odkrito navijanje za Trumpa : "Sramota!"

Ameriški predsednik Trump se je v preteklih štirih letih po oceni Domovinske lige zelo izkazal, tako z gradnjo zidu z Mehiko, kot tudi s spodobno ekonomsko politiko, ki je na ameriški borzni trg privabila nove in stare vlagatelje, posredno pa vplivala na višje cene delnic, kot tudi na novo zaposlovanje v gospodarstvu. "Ker v stranki DOM želimo za Slovenijo in Slovence, da živijo v blagostanju predlagamo vladi, da se do tega vprasanje čimprej odpredeli in g. Trumpa takoj zaščiti," so še zapisali v predlogu.

Spomnimo, da je slovenski predsednik vlade Trumpovo kandidaturo za ameriškega predsednika javno podprl tudi na Twitterju.

Slovenija Tako odkrito Janša navija za Trumpa

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 42

  • 05:18 11. November 2020.

    Trump se nog ne obriše v Slovenijo....:D

  • 09:24 8. November 2020.

    Preden se kak osebek odloči, da se bo ukvarjal z politiko, mora opraviti pisiho pregled v neki neodvisni psihiatrični ustanovi …

  • 07:55 8. November 2020.

    Ta predlagatelj bi moral nujno k določenemu zdravniku!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.