Truplo dojenčka na smetišču. Kaj je novega v preiskavi?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Preverili smo, kako poteka preiskava najdbe trupla dojenčka, ki so ga sredi novembra našli na sortirnici odpadkov pri Grosupljem.
Oglej si celoten članek

Ali so policisti uspeli identificirati truplo oz. najti tistega, ki je truplo, najdeno na deponiji v Špaja dolina 19. novembra lani, odložil v smetnjake, ostaja uganka, a zdi se, da preiskava ne poteka tako, kot bi si želeli, saj je Policija po mesecu in pol po najdbi trupelca še vedno zavita v molk. "Kriminalistična preiskava še vedno poteka, kriminalisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin dogodka, podrobnosti pa zaradi interesa preiskave ne moremo pojasnjevati," so nam skopo odgovorili iz Policijske uprave Ljubljana, ki je javnost obvestila o prvih podrobnostih najdbe trupla sredi novembra. 

Slovenija Novo v primeru trupla dojenčka na smetišču: šlo je za fantka Tragedija v SLO Truplo dojenčka in nov poziv Policije V Grosupljem Pri nas! Tragedija brez primere: truplo dojenčka našli na smetišču

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.