V dveh dneh že druga žrtev med motoristi

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Popoldne se je na obvoznici pri Žalcu zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist. To je že druga smrtna žrtev med motoristi v pičlih dveh dneh.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili celjski policisti, so bili o nesreči obveščeni okoli 17.50.

V prometni nesreči je umrl 42-letnik z območja Šentjurja pri Celju, ki je vozil motorno kolo z avtoceste proti Žalcu. Tam mu je prednost izsilil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz Ložnice proti regionalni cesti in zavijal levo. 

Zelo podobna nesreča se je zgodila že včeraj v Hotinji vasi, v kateri je umrl 46-letnik. Tudi njemu je pot presekal avtomobil. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 13:14 1. Maj 2013.

    to se jaz tudi sprašujem ker če bi blo pravično bi bile ceste bolj varne za vse

  • 13:07 1. Maj 2013.

    jaz sem iz okolice hotonja vasi! ožje sorodstvo od 46 letnega motorista vse kar vam lahko rečem je to da …

  • 08:24 29. April 2013.

    Starejši šoferji nad 60 bi morali vsi na ponovne izredne izpite ali na določene ure v vožnji na cesti.Tam je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.