Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

V dveh dneh že druga žrtev med motoristi

Nesreča motorista Pixsell
Popoldne se je na obvoznici pri Žalcu zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl motorist. To je že druga smrtna žrtev med motoristi v pičlih dveh dneh.

Kot so sporočili celjski policisti, so bili o nesreči obveščeni okoli 17.50.

V prometni nesreči je umrl 42-letnik z območja Šentjurja pri Celju, ki je vozil motorno kolo z avtoceste proti Žalcu. Tam mu je prednost izsilil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil iz Ložnice proti regionalni cesti in zavijal levo. 

Zelo podobna nesreča se je zgodila že včeraj v Hotinji vasi, v kateri je umrl 46-letnik. Tudi njemu je pot presekal avtomobil. 

Komentarjev 12
  • Simon Robič 13:14 01.maj 2013.

    to se jaz tudi sprašujem ker če bi blo pravično bi bile ceste bolj varne za vse

  • Simon Robič 13:07 01.maj 2013.

    jaz sem iz okolice hotonja vasi! ožje sorodstvo od 46 letnega motorista vse kar vam lahko rečem je to da voznik avtomobila zaprl pot motoristo saj je bil na polovici ceste z njim in baje zavijal levo :/ in ne ...prikaži več mi reč da ga voznik ni opazil kaj šele slišal..... motorist pa je kriv samo tega da je naredil foolbremzungo in ga vrglo prek motorja in obležal pred avtomobilom, samo motor je pristal v avto ! moje iskrene sožalje družini ob izgubi osebe sočustvujemo z vami

  • fazko 08:24 29.april 2013.

    Starejši šoferji nad 60 bi morali vsi na ponovne izredne izpite ali na določene ure v vožnji na cesti.Tam je pregledna cesta videl ga je in zdrava pamet ti pove da če vidiš motorista katerem boš moral presekati pot počakaj ...prikaži več da odpelje saj vsi vemo ,da se redko kateri motorist drži omejitev in pri veliki hitrosti če začne zavirat je njemu neizbežen padec. Je pa res da SI MOTORISTI ČEDEALJE VEČ UPAJO NA CESTI IN HOČEJO DA SO KRALJI CESTNO PROMETNI PREDPISI SO PA ZA VSE ENAKI. sožalje svojcem