V hudi nesreči umrlo 29-letno dekle

vizija nič Prometna nesreča Brestanica
Trčila sta dva avtomobila.
Oglej si celoten članek

Ob 11.24 smo bili obveščeni o hudi prometni nesreči v Brestanici, prišlo naj bi do trčenja dveh osebnih avtomobilov, so sporočili z novomeške policijske uprave. Udeleženko prometne nesreče, 29-letno voznico osebnega avtomobila, so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb umrla.

Prometna nesreča Brestanica

Policisti opravljajo ogled kraja prometne nesreče in ugotavljajo vse okoliščine. Cesta Krško - Boštanj pa je pri odcepu za Brestanico zaprta za ves promet. 

Magazin Družinska tragedija: Nekdanji mož teniške zvezde ubil njuna otroka

Po naših informacijah naj bi do nesreče prišlo pred lokalom, v katerem je 29-letnica delala. Izvoz iz lokala je na regionalno cesto proti Sevnici, kjer vozniki pogosto vozijo hitreje od dovoljene omejitve. Tudi na izvozu z brestaniškega mostu so nesreče zaradi nepreglednosti in visokih hitrosti zelo pogoste. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:12 25. September 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil …

  • 16:58 25. September 2018.

    Kje ste sedaj nasprotniki avtoceste Celje Krško? V nekaj dneh odšla štiri mlada življenja. Zelo žalostno

  • 16:52 25. September 2018.

    Kje ste sedaj nasprotniki avtoceste Celje Krško? Vzadnjih dneh 4 mrtvi na tem odseku. Res žalostno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.