Magazin > VIP
28364 ogledov

Družinska tragedija: Nekdanji mož teniške zvezde ubil njuna otroka

Stephanie Reece Facebook
Nekdanja ameriška teniška igralka Stephanie Reece je 21. septembra dobila klic, ki ga ne želi dobiti noben starš.

Američanka Stephanie Reece, ki je v devetdesetih letih tekmovala na teniškem turnirju v Wimbledonu in v New Yorku, žaluje za svojim 15-letnim sinom Harrisonom in 13-letno hčerko Shelby.

21. septembra so Stephanie poklicali iz šole in vprašali, zakaj otrok ni pri pouku. Ko Steph ni uspelo priklicati niti otrok niti svojega nekdanjega moža, se je odpeljala k njegovi hiši, kjer je naletela na zaprta vrata. Takoj je vedela, da je nekaj narobe, in poklicala policijo, ki je Harrisona in Shelby našla v njunih posteljah. Oba sta umrla zaradi strelnih ran, tako kot tudi njun oče Michael Hunn. Sodil si je sam. 

Policija ni razkrila, ali so našli poslovilno pismo, povedali so le, da preiskava še poteka. »Pregledali bomo družinsko zgodovino in ločitveni postopek, da bi ugotovili, kaj točno se je tukaj zgodilo,« je povedal predstavnik policije. »Kot vem, ločitev ni bila umazana. Nekdanja zakonca sta sodelovala in se redno videvala na teniških turnirjih. Nič ni kazalo na to, da se lahko kaj takšnega zgodi. Ločitev se je začela novembra lani, otrok vanjo nista vpletala. Zakaj je ubil otroka, morda nikoli ne bomo izvedeli,« je še dodal. 

Ameriški mediji pa poročajo, da so med ločitvijo nastale težave, in sicer zaradi skrbništva. Stephanie je predlagala, da se možu skrajšajo obiski pri otrocih, tudi zato, ker naj bi imel težave z alkoholom in ker ni plačeval preživnine. 

Komentarjev 1
  • Bella_Torrens 17:13 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletu od doma, k0tt sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com