Slovenija > Črna kronika
20094 ogledov

V hudi nesreči umrlo 29-letno dekle

vizija nič
1/2
Trčila sta dva avtomobila.

Ob 11.24 smo bili obveščeni o hudi prometni nesreči v Brestanici, prišlo naj bi do trčenja dveh osebnih avtomobilov, so sporočili z novomeške policijske uprave. Udeleženko prometne nesreče, 29-letno voznico osebnega avtomobila, so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb umrla.

Prometna nesreča Brestanica | Avtor:

Policisti opravljajo ogled kraja prometne nesreče in ugotavljajo vse okoliščine. Cesta Krško - Boštanj pa je pri odcepu za Brestanico zaprta za ves promet. 

Stephanie Reece Magazin Družinska tragedija: Nekdanji mož teniške zvezde ubil njuna otroka

Po naših informacijah naj bi do nesreče prišlo pred lokalom, v katerem je 29-letnica delala. Izvoz iz lokala je na regionalno cesto proti Sevnici, kjer vozniki pogosto vozijo hitreje od dovoljene omejitve. Tudi na izvozu z brestaniškega mostu so nesreče zaradi nepreglednosti in visokih hitrosti zelo pogoste. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Bella_Torrens 17:12 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletu od doma, kot sem jazz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com

  • RuDi 16:58 25.september 2018.

    Kje ste sedaj nasprotniki avtoceste Celje Krško? V nekaj dneh odšla štiri mlada življenja. Zelo žalostno

  • RuDi 16:52 25.september 2018.

    Kje ste sedaj nasprotniki avtoceste Celje Krško? Vzadnjih dneh 4 mrtvi na tem odseku. Res žalostno.