V teh cepilnih centrih bodo izvajali nenaročeno cepjenje

Foto: Anže Petkovšek Cepivo proti Covid-19
Foto: Anže Petkovšek Cepivo proti Covid-19
V več krajih po celotni Sloveniji bodo izvajali cepljenje proti covidu-19 brez predhodnega naročanja.
Oglej si celoten članek

V Zdravstvenem domu (ZD) Trbovlje, Domžale in na Notranjskem bodo v petek oz. soboto cepili proti covidu-19 brez predhodnega naročanja. Cepljenje se bo izvajalo tudi po drugih regijah v Sloveniji.

V Domžalah bodo cepili s 540 odmerki cepiva Johnson&Johnson, pri katerem je potreben samo en odmerek, med 13.45 in 15.45 uro v Športnem parku pri drsališču. Pridejo lahko vsi, ki so starejši od 16 let, še niso bili cepljeni, ki covida-19 niso preboleli v zadnjih šestih mesecih in so trenutno brez znakov okužbe.

S trboveljske občine so sporočili, da se zainteresiranim osebam za cepljenje ni treba predhodno naročiti, lahko samo pridejo na cepljenje, ki bo v petek. Drugi odmerek cepiva proizvajalca Pfizer, s katerim jih bodo cepili, bo na voljo predvidoma čez tri tedne, takrat bodo tudi tisti, ki se bodo cepili v petek, cepili ponovno povabljeni na cepljenje. Na razpolago bodo imeli približno 300 odmerkov cepiva.

Osebe, ki bodo prišle na cepljenje, morajo imeti zdravstveno kartico, ponekod tudi osebni dokument.

Cepljenje v več krajih na Primorsko-Notranjskem

Ta konec tedna bo začela z množičnim cepljenjem prebivalstva tudi civilna zaščita za Notranjsko skupaj z občinskimi štabi civilne zaščite desetih primorsko-notranjskih občin in štirimi zdravstvenimi domovi v notranjski regiji. V petek bo cepljenje potekalo v Kulturnem domu v Sežani in Krpanovem domu v Pivki. V soboto pa bodo potekala cepljenja v zdravstvenih domovih v Postojni, Ilirski Bistrici, Cerknici in v športni dvorani Osnovne šole Hrpelje.

V vseh šestih krajih bodo cepilne ekipe uporabljale cepivo proizvajalca AstraZeneca, cepijo pa se lahko vsi prebivalci države, ne glede na kraj bivanja. Na vseh cepilnih mestih, razen v Hrpeljah, bodo po sedanjih napovedih cepljenim omogočili pridobitev mobilne identitete smsPASS.

Slovenija Nova storitev na centrih za socialno delo

Tudi v Posavju

Cepjenje bodo ne glede na občino prebivališča izvedli tudi v Sevnici, v petek, 11. 6. 2021 od 10. do 16 ure. Cepljenje bo potekalo v Športnem domu Sevnica, pri bazenu Sevnica, s cepivom Astra Zeneca. Predvideni termini so samo za nenaročene odrasle osebe, so še sporočili iz ZD Sevnica.

V ponedeljek, 14. junija, bodo v Cepilnem centru ZD Krško akcijo ponovili akcijo cepljenja, ki bo potekala med 13. in 17. uro v šotoru na parkirišču za zdravstvenim domom.

In na Štajerskem

V Celju bodo ponovno izvedli cepilno akcijo. V ponedeljek, 21.6. bodo lahko na vrsto prišli zainteresirani, ki bodo prišli do dvorane Golovec, hale L od 12. do 15. ure. epivo AstraZeneca

V ZD Slovenska Bistrica bo v ponedeljek, 14.6., med 14. in 19. uro potekalo cepljenje s cepivom Astra Zenece. Cepivo ni registrirano za mlajše od 18 let, sporočajo iz ZD Slovenska Bistrica. Cepljenje se bo izvedlo na parkirišču Zdravstvenega doma - modri kontejner- cepilno mesto 2.

Podrobnosti cepljenja, ki se bo po poročanju Večera izvedlo tudi v Mariboru, še niso znane. Naj bi pa potekalo prihodnji petek.

Slovenija Sledili navodilom, a na cepilnem centru o vsem skupaj niso vedeli nič

Obala

V ZD Piran v Luciji bodo na parkirišču od 14. do 16. ure jutri imeli na voljo cepivo Pfizer-BioNTech, med 16. in 18. uro pa Janssen.

Prekmurje

V ambulanti za cepljenje ZD Murska sobota bo v soboto, 12.6., od 12.30 do 19.30, za zainteresirane na voljo cepivo AstraZeneca.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:27 10. Junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.