Slovenija
1767 ogledov

V teh cepilnih centrih bodo izvajali nenaročeno cepjenje

cepivo Anže Petkovšek Cepivo proti Covid-19
V več krajih po celotni Sloveniji bodo izvajali cepljenje proti covidu-19 brez predhodnega naročanja.

V Zdravstvenem domu (ZD) Trbovlje, Domžale in na Notranjskem bodo v petek oz. soboto cepili proti covidu-19 brez predhodnega naročanja. Cepljenje se bo izvajalo tudi po drugih regijah v Sloveniji.

V Domžalah bodo cepili s 540 odmerki cepiva Johnson&Johnson, pri katerem je potreben samo en odmerek, med 13.45 in 15.45 uro v Športnem parku pri drsališču. Pridejo lahko vsi, ki so starejši od 16 let, še niso bili cepljeni, ki covida-19 niso preboleli v zadnjih šestih mesecih in so trenutno brez znakov okužbe.

S trboveljske občine so sporočili, da se zainteresiranim osebam za cepljenje ni treba predhodno naročiti, lahko samo pridejo na cepljenje, ki bo v petek. Drugi odmerek cepiva proizvajalca Pfizer, s katerim jih bodo cepili, bo na voljo predvidoma čez tri tedne, takrat bodo tudi tisti, ki se bodo cepili v petek, cepili ponovno povabljeni na cepljenje. Na razpolago bodo imeli približno 300 odmerkov cepiva.

Osebe, ki bodo prišle na cepljenje, morajo imeti zdravstveno kartico, ponekod tudi osebni dokument.

Cepljenje v več krajih na Primorsko-Notranjskem

Ta konec tedna bo začela z množičnim cepljenjem prebivalstva tudi civilna zaščita za Notranjsko skupaj z občinskimi štabi civilne zaščite desetih primorsko-notranjskih občin in štirimi zdravstvenimi domovi v notranjski regiji. V petek bo cepljenje potekalo v Kulturnem domu v Sežani in Krpanovem domu v Pivki. V soboto pa bodo potekala cepljenja v zdravstvenih domovih v Postojni, Ilirski Bistrici, Cerknici in v športni dvorani Osnovne šole Hrpelje.

V vseh šestih krajih bodo cepilne ekipe uporabljale cepivo proizvajalca AstraZeneca, cepijo pa se lahko vsi prebivalci države, ne glede na kraj bivanja. Na vseh cepilnih mestih, razen v Hrpeljah, bodo po sedanjih napovedih cepljenim omogočili pridobitev mobilne identitete smsPASS.

CSD Šiška Slovenija Nova storitev na centrih za socialno delo

Tudi v Posavju

Cepjenje bodo ne glede na občino prebivališča izvedli tudi v Sevnici, v petek, 11. 6. 2021 od 10. do 16 ure. Cepljenje bo potekalo v Športnem domu Sevnica, pri bazenu Sevnica, s cepivom Astra Zeneca. Predvideni termini so samo za nenaročene odrasle osebe, so še sporočili iz ZD Sevnica.

V ponedeljek, 14. junija, bodo v Cepilnem centru ZD Krško akcijo ponovili akcijo cepljenja, ki bo potekala med 13. in 17. uro v šotoru na parkirišču za zdravstvenim domom.

In na Štajerskem

V Celju bodo ponovno izvedli cepilno akcijo. V ponedeljek, 21.6. bodo lahko na vrsto prišli zainteresirani, ki bodo prišli do dvorane Golovec, hale L od 12. do 15. ure. epivo AstraZeneca

V ZD Slovenska Bistrica bo v ponedeljek, 14.6., med 14. in 19. uro potekalo cepljenje s cepivom Astra Zenece. Cepivo ni registrirano za mlajše od 18 let, sporočajo iz ZD Slovenska Bistrica. Cepljenje se bo izvedlo na parkirišču Zdravstvenega doma - modri kontejner- cepilno mesto 2.

Podrobnosti cepljenja, ki se bo po poročanju Večera izvedlo tudi v Mariboru, še niso znane. Naj bi pa potekalo prihodnji petek.

cepljenje Slovenija Sledili navodilom, a na cepilnem centru o vsem skupaj niso vedeli nič

Obala

V ZD Piran v Luciji bodo na parkirišču od 14. do 16. ure jutri imeli na voljo cepivo Pfizer-BioNTech, med 16. in 18. uro pa Janssen.

Prekmurje

V ambulanti za cepljenje ZD Murska sobota bo v soboto, 12.6., od 12.30 do 19.30, za zainteresirane na voljo cepivo AstraZeneca.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Charles_Robson 11:27 10.junij 2021.

    S prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (168 do 250 USD / uro). Prvi mesec sem prejel ček za 24568 ameriških dolarjev. To spletno delo je preprosto in razumljivo, Pojdite na spodnje spletno mesto in začnite ......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑭𝒂𝒔𝒕𝑪𝒂𝒔𝒉7.𝐜𝐨𝐦