V tem primeru naj bi Cerar šel z Janšo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Obstajal naj bi scenarij, po katerem bi Miro Cerar bil pripravljen iti v koalicijo z Janezom Janšo.
Oglej si celoten članek

Če je Miro Cerar, prvi mož SMC, pred časom še zatrjeval, da se v koaliciji z Janezom Janšo ne vidi, naj bi mnenje malce spremenil. Kot poroča Pop TV, naj bi se bil v zameno za položaj predsednika parlamenta pripravljen povezati z zmagovalcem parlamentarnih volitev. 

Levosredinski blok naj bi zaradi tega odpovedal vse nadaljnje sestanke s SMC. Marjan Šarec, ki sestavlja levosredinski blok, naj bi tako na mesto predsednika državnega zbora predlagal nekoga iz lastne stranke ali pa iz SD. 

Slovenija Sestali so se Šarec, Cerar in Bratuškova, izplen pa …

Medtem pa je Janez Janša v imenu stranke nekaterim poslancem čestital ob izvolitvi v državni zbor. Zaželel jim je veliko uspehov pri izpolnjevanju zahtevne in odgovorne funkcije za skupno dobro. 
Pri Pahorju Janša: Če bo nekdo drug zbral večino podpisov, mandata ne bom sprejel

Mu bo uspelo? Janša o vodenju vlade: V SDS jaz nisem edina opcija!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 18:36 17. Junij 2018.

    Cerarju oranžna biti res hudo in ga razumem zakaj hoče k homuristo pristopiti. Glede na izobrazbo si Cerar obeta da …

  • 16:13 17. Junij 2018.

    Problem bo, če Janša sestavi vlado bodo razkrite malverzacije zNlb.in Odpisom Jankovičevih dolgol.korupcijo v kc.in še cel kup drugih grdobij …

  • 15:54 17. Junij 2018.

    Sramotno, kdo je vodil Slovenijo pretekla štiri leta!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.