Slovenija
16559 ogledov

V tem primeru naj bi Cerar šel z Janšo

volitve Saša Despot
Obstajal naj bi scenarij, po katerem bi Miro Cerar bil pripravljen iti v koalicijo z Janezom Janšo.

Če je Miro Cerar, prvi mož SMC, pred časom še zatrjeval, da se v koaliciji z Janezom Janšo ne vidi, naj bi mnenje malce spremenil. Kot poroča Pop TV, naj bi se bil v zameno za položaj predsednika parlamenta pripravljen povezati z zmagovalcem parlamentarnih volitev. 

Levosredinski blok naj bi zaradi tega odpovedal vse nadaljnje sestanke s SMC. Marjan Šarec, ki sestavlja levosredinski blok, naj bi tako na mesto predsednika državnega zbora predlagal nekoga iz lastne stranke ali pa iz SD. 

Miro Cerar in Marjan Šarec Slovenija Sestali so se Šarec, Cerar in Bratuškova, izplen pa … Medtem pa je Janez Janša v imenu stranke nekaterim poslancem čestital ob izvolitvi v državni zbor. Zaželel jim je veliko uspehov pri izpolnjevanju zahtevne in odgovorne funkcije za skupno dobro. 
Pahor, Janša Pri Pahorju Slovenija Janša: Če bo nekdo drug zbral večino podpisov, mandata ne bom sprejel Pahor, Janša Mu bo uspelo? Slovenija Janša o vodenju vlade: V SDS jaz nisem edina opcija!
Komentarjev 15
  • Rafaeluss 18:36 17.junij 2018.

    Cerarju oranžna biti res hudo in ga razumem zakaj hoče k homuristo pristopiti. Glede na izobrazbo si Cerar obeta da bo pometal s Kamničanom Serpetinskom, pa se bojim da se MOTI, Cerarja mislim 😀😀

  • srecko11 16:13 17.junij 2018.

    Problem bo, če Janša sestavi vlado bodo razkrite malverzacije zNlb.in Odpisom Jankovičevih dolgol.korupcijo v kc.in še cel kup drugih grdobij levice ki si jih Cerar ni upal reševati ker bi delal proti svojim. Upam pa , da bo tudi lustracija.Brez ...prikaži več znanja slovenskega jezika ni državljanstva in službe.

  • letalec 15:54 17.junij 2018.

    Sramotno, kdo je vodil Slovenijo pretekla štiri leta!!!

Sorodne novice