Varnostnikom ukradli milijon evrov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Avto sta pustila odklenjen.
Oglej si celoten članek

Na sedežu podjetja Aktiva v Trnovljah pri Celju so varnostnikoma, ki sta pustila odklenjen avto, iz njega ukradli milijon evrov, poroča Večer. Na Policijski upravi Celje so dogodek potrdili, več podatkov pa zaradi poteka preiskave niso razkrili.

Iz avtomobila varnostne službe je po poročanju Večera decembra izginilo okoli milijon evrov gotovine. Po neuradnih podatkih časnika sta varnostnika avto z denarjem, ki sta ga prevzela od strank, pustila na dvorišču podjetja, ker sta prej končala svojo izmeno, pozneje naj bi ga prevzela varnostnika popoldanske izmene. Vendar kolegov nista počakala in opravila primopredaje, temveč sta avto zapustila brez nadzora. V odklenjenem vozilu pa je bil tudi ključ.

Po neuradnih informacijah naj bi bila oba varnostnika že suspendirana, policija pa ju je temeljito zaslišala. Obstaja namreč velika verjetnost, da so imeli tatovi notranje informacije, še navaja Večer.

Slovenija Ljubljana: Iz skladišča ukradli orožje, tudi bombometa

Denar Pekla jo je vest. Šla je na policijo, a ji niso verjeli.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • ode
    08:26 18. Januar 2019.

    Ta primer ne bi smel biti (pre)težak niti za najbolj butastega miličarja.

  • 21:20 17. Januar 2019.

    Pravijo, da je med policistom in kriminalcem tanka meja. Mogoče je še tanjša med varnostnikom in kriminalcem. Sploh če imaš …

  • 20:11 17. Januar 2019.

    Notranje informacije, druge ni , saj na parkirišču niso vedeli kdo pobira ali če sploh pobira denar . Lahko bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.