Policisti iz deroče vode reševali voznico

Foto: PU Kran
Foto: PU Kran
Voznica ujeta v vozilu.
Oglej si celoten članek

Vremenske razmere povzročajo težave tudi ponekod na Gorenjskem. "Največ jih je na območju Bohinja ter na Jezerskem in Ljubelju, težave pa povzročajo močan veter, voda in ponekod podrta drevesa," pravi Bojan Kos s PU Kranj. "Nekatere ceste so zato zaprte."

Na škofjeloškem območju so policisti dopoldan okoli 10. ure obravnavali tudi prometno nesrečo in zdrs vozila na poledenelem parkirišču v narasel in deroč potok.

Poplave Pretresljive fotografije z Obale in goriškega konca

"Voznica je po zdrsu v potok ostala ujeta v osebnem avtomobilu, v hitri intervenciji pa so jo iz vozila in vode rešili škofjeloški policisti," razlaga Bojan Kos. "Voznica v nesreči po podatkih policije ni utrpela telesnih poškodb, po dogodku pa je bila v šoku."

Avtomobil so iz struge dvignili gasilci.

Poledenelo vozišče je bilo razlog tudi za prometno nesrečo v Podljubelju danes ponoči.

Vreme Padavine, padavine, kje bo sneg?

Izogibajte se nevarnim krajem

"Glede na vremensko situacijo v prometu zato pozivamo k previdnosti in doslednem upoštevanju prometnih pravil," še opozarja Kos. "Vozniki naj spremljajo tudi aktualne prometne informacije. Prosimo še, naj se prebivalci izogibajo situacijam in krajem (predvsem  območja kjer so drevesa in voda), ki so lahko nevarni."

Slovenija Huda ura po otoplitvi, ceste zaprte, Arso izdal opozorilo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:14 11. December 2017.

    Vsaj nekaj dobrega so naredili in ne ,da terorizirajo postene ljudi,spletkarijo in delajo razne scenarije in rezijo za utisanje nasprotnikov …

  • 14:37 11. December 2017.

    A je mel zimske gume?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.