Slovenija > Črna kronika
4910 ogledov

Policisti iz deroče vode reševali voznico

Vozilo v potoku PU Kran
Voznica ujeta v vozilu.

Vremenske razmere povzročajo težave tudi ponekod na Gorenjskem. "Največ jih je na območju Bohinja ter na Jezerskem in Ljubelju, težave pa povzročajo močan veter, voda in ponekod podrta drevesa," pravi Bojan Kos s PU Kranj. "Nekatere ceste so zato zaprte."

Na škofjeloškem območju so policisti dopoldan okoli 10. ure obravnavali tudi prometno nesrečo in zdrs vozila na poledenelem parkirišču v narasel in deroč potok.

Poplave na Primorskem Poplave Slovenija Pretresljive fotografije z Obale in goriškega konca

"Voznica je po zdrsu v potok ostala ujeta v osebnem avtomobilu, v hitri intervenciji pa so jo iz vozila in vode rešili škofjeloški policisti," razlaga Bojan Kos. "Voznica v nesreči po podatkih policije ni utrpela telesnih poškodb, po dogodku pa je bila v šoku."

Avtomobil so iz struge dvignili gasilci.

Poledenelo vozišče je bilo razlog tudi za prometno nesrečo v Podljubelju danes ponoči.

Sneženje Vreme Slovenija Padavine, padavine, kje bo sneg?

Izogibajte se nevarnim krajem

"Glede na vremensko situacijo v prometu zato pozivamo k previdnosti in doslednem upoštevanju prometnih pravil," še opozarja Kos. "Vozniki naj spremljajo tudi aktualne prometne informacije. Prosimo še, naj se prebivalci izogibajo situacijam in krajem (predvsem  območja kjer so drevesa in voda), ki so lahko nevarni."

Črpanje meteorne vode Slovenija Huda ura po otoplitvi, ceste zaprte, Arso izdal opozorilo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • borut08 21:14 11.december 2017.

    Vsaj nekaj dobrega so naredili in ne ,da terorizirajo postene ljudi,spletkarijo in delajo razne scenarije in rezijo za utisanje nasprotnikov lopovov in tega rezima.

  • NeAnonimni 14:37 11.december 2017.

    A je mel zimske gume?