Voznik doživel zastoj srca, zaletel se je v drevo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na Drenikovi ulici v Ljubljani je zjutraj prišlo do prometne nesreče, potem ko je voznik med vožnjo doživel zastoj srca in se z osebnim vozilom nenadzorovano zaletel v drevo.
Oglej si celoten članek

Posredovali so gasilci Gasilske brigade Ljubljana, ki so do prihoda reševalcev Reševalne postaje Ljubljana začeli oživljati ponesrečenca. Voznik je kljub hitri pomoči umrl.

O nesreči je na svoji spletni strani prva poročala Uprava RS za zaščito in reševanje.

Iz Policijske uprave Ljubljana so pozneje sporočili, da so bili o prometni nesreči v križišču Drenikove ulice in Celovške ceste obveščeni nekaj pred sedmo uro zjutraj.

Prometna nesreča Igralki so poskušali pomagati, a jim ni dovolila Novo o nesreči Stanje dveh ponesrečencev se je ponoči poslabšalo Slovo V nesreči umrl 26-letni slovenski glasbenik

Kot so pojasnili, je glede na doslej znane podatke 79-letni voznik osebnega vozila vozil po ulici Na jami ter zapeljal naravnost čez Celovško cesto na Drenikovo ulico, kjer je zapeljal izven vozišča in trčil v drevo. Kljub hitri pomoči je umrl na kraju nesreče. "Obstaja možnost, da je do nesreče prišlo zaradi zdravstvenih težav voznika, kar se bo poskušalo ugotoviti v nadaljnji preiskavi," so potrdili.

O vseh ugotovljenih okoliščinah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, so še napovedali policisti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:54 7. Avgust 2022.

    Še dobro, da še kdo ni nastradal. Drugače pa tip vozniku.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.