Slovenija > Črna kronika
4107 ogledov

Voznik doživel zastoj srca, zaletel se je v drevo

rešilec Saša Despot
Na Drenikovi ulici v Ljubljani je zjutraj prišlo do prometne nesreče, potem ko je voznik med vožnjo doživel zastoj srca in se z osebnim vozilom nenadzorovano zaletel v drevo.

Posredovali so gasilci Gasilske brigade Ljubljana, ki so do prihoda reševalcev Reševalne postaje Ljubljana začeli oživljati ponesrečenca. Voznik je kljub hitri pomoči umrl.

O nesreči je na svoji spletni strani prva poročala Uprava RS za zaščito in reševanje.

Iz Policijske uprave Ljubljana so pozneje sporočili, da so bili o prometni nesreči v križišču Drenikove ulice in Celovške ceste obveščeni nekaj pred sedmo uro zjutraj.

Anne Heche Prometna nesreča Magazin Igralki so poskušali pomagati, a jim ni dovolila Nesreča Novo o nesreči Svet Stanje dveh ponesrečencev se je ponoči poslabšalo sveča Slovo Magazin V nesreči umrl 26-letni slovenski glasbenik

Kot so pojasnili, je glede na doslej znane podatke 79-letni voznik osebnega vozila vozil po ulici Na jami ter zapeljal naravnost čez Celovško cesto na Drenikovo ulico, kjer je zapeljal izven vozišča in trčil v drevo. Kljub hitri pomoči je umrl na kraju nesreče. "Obstaja možnost, da je do nesreče prišlo zaradi zdravstvenih težav voznika, kar se bo poskušalo ugotoviti v nadaljnji preiskavi," so potrdili.

O vseh ugotovljenih okoliščinah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo, so še napovedali policisti.

 
Komentarjev 1
  • Kmodri 22:54 07.avgust 2022.

    Še dobro, da še kdo ni nastradal. Drugače pa tip vozniku.