Magazin
10335 ogledov

Igralki so poskušali pomagati, a jim ni dovolila

Anne Heche Profimedia
Zvezdnica filma Six Days, Seven Nights Anne Heche, je v petkovi prometni nesreči utrpela hude opekline.

Po prvih informacijah je bila znana igralka v kritičnem stanju, danes je njeno stanje po besedah tiskovnega predstavnika stabilno. Obenem je potrdil ugibanja, da ima igralka močne opekline in bo zdravljenje dolgotrajno.

Anne Heche | Avtor: Profimedia Profimedia

Ob tem pa pronicajo na dan nove podrobnosti o nesreči. Tuji mediji so se razpisali o vzrokih za tako hudo nesrečo, pojavljajo se domneve, da je bila vinjena. Cestna kamera jo je ujela, kako divja po ulici pred nesrečo, očividci pa so dejali, da je prva nesreča ni ustavila. Anne se je namreč s svojim Mini Cooperjem najprej zaletela v garažo. Ko so ji želeli mimoidoči pomagati iz avta, je odpeljala naprej. Nato se je zaletela v hišo, kjer je avto zgorel, sama pa je utrpela hude poškodbe.

Anne Heche | Avtor: Profimedia Profimedia

"Anne je v tem trenutku v stabilnem stanju. Njena družina in prijatelji prosijo, da mislite nanjo in molite zanjo,  v težkih časih spoštujete njeno zasebnost," je za medije dejal tiskovni predstavnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.