Kje bo danes zvečer deževalo?

Foto: Profimedia
Pričakovanje novega leta na prostem ne bo povsod potekalo v idealnih vremenskih razmerah. Ponekod pričakujte tudi dež.
Oglej si celoten članek

Zdravje Tako je, če si za silvestrovo v bolnišnici

Po podatkih Arsa bo danes v jugozahodni in ponekod v osrednji Sloveniji oblačno, drugje bo še delno jasno. Zvečer bo ponekod na Primorskem in Notranjskem občasno že rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9, na vzhodu do 12 stopinj Celzija. Opozorilo, v gorah je velika nevarnost snežnih plazov.

Svet Papež: “Praznovanje božiča je farsa!”

V noči na ponedeljek bo predvsem v severovzhodni Sloveniji in ponekod na Notranjskem pihal okrepljen jugozahodni veter. Najvišje hitrosti bodo do okoli 70 km/h.

Ponoči se bo povsod pooblačilo. Ponekod v zahodni in južni Sloveniji bo rahlo deževalo. Na Notranjskem in v severovzhodu bo pihal okrepljen jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo v alpskih dolinah okoli 0, drugje od 4 do 9 stopinj Celzija.

Konec prihodnjega tedna tudi + 15 stopinj Celzija

Na spletni strani ciklon.si so napovedali vreme za prihodnji teden. Januar se bo tako po njihovih napovedih pri nas začel z dežjem, padavine se bodo proti jutru hitro razširile nad večji del Slovenije. Meja sneženja se bo marsikje proti večeru spustila do nižin, razen na Primorskem. V noči na torek bodo padavine ponehale, v torek bo zlasti popoldne tudi nekaj sonca, v sredo pa spet bolj oblačno, spet bo zapihal jugozahodni veter. V noči na četrtek nas bo prešla oslabljena fronta, ki bo prinesla nekaj dežja. Konec prihodnjega tedna bo zlasti na zahodu pogosto deževalo, na vzhodu pa bo tudi nekaj sonca in pomladne temperature, lahko tudi do + 15 stopinj Celzija čez dan.

Pestra nočna izmena Ljubljana: Za novo leto ujeti v dvigalu

Ponedeljek bo oblačen

V ponedeljek bo oblačno, padavine na zahodu se bodo okrepile in čez dan zajele vso Slovenijo. Dopoldne bo še pihal jugozahodni veter, ob morju jugo. Meja sneženja se bo popoldne in zvečer spuščala, zvečer in v noči na torek ponekod do nižin. Popoldanske temperature bodo od -1 do 4, ob morju do 7 stopinj Celzija.

Danes pazite Glavna nevarnost za avto na silvestrovo? Palčke!

Do torka zjutraj bodo padavine večinoma ponehale. V torek in sredo bo zmerno do pretežno oblačno in povečini suho. V sredo bo spet začel pihati jugozahodni veter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.