Zadnje novice iz bolnišnice: Tako hudo sta se poškodovala ob eksploziji

Foto: Žurnal24 (bralka)
Foto: Žurnal24 (bralka)
Po eksploziji v podjetju Hamex se poškodovana še vedno borita za življenje.
Oglej si celoten članek

Minuli petek je na Vrhniki v podjetju Hamex, ki se ukvarja s pirotehniko, odjeknila močna eksplozija. Pri tem sta bili dve osebi huje poškodovani, ena pa je umrla.

Kot smo poročali, je do eksplozije prišlo prejšnji petek okoli 11.30. Požar se je nato razširil tudi na skladišče. V nesreči je en delavec umrl, dva pa sta utrpela hude poškodbe in se zdravita v Univerzitetnem kliničnem centru (UKC) Ljubljana.

Kot so takrat sporočili iz UKC Ljubljana je ena oseba utrpela opeklinske poškodbe kože in dihal, druga pa ima zaradi eksplozije poleg opeklin še poškodbe trebuha in medenice.

Z UKC so nam sporočili, da je njuno stanje od konca tedna nespremenjeno. Oba bolnika sta še vedno uspavana, njuno življenje pa je še vedno ogroženo.

Do sedaj vzrok nesreče še ni znan.

Slovenija Minister Kumer: "V Sloveniji je veliko 'banana' efekta" Slovenija Zagovornik načela enakosti opozoril ministra Mesca: To je diskriminacija!

 

Sveže novice na naših športnih straneh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.