Zaradi posledic pretepa umrl. Pri nas!

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Spopadla sta se sredi mesta.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Murska Sobota so bili ob 18.30 obveščei, da je bila na območju središča mesta med pretepom ena oseba poškodovana. Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. 

Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in začeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca. Malo pred 19. uro so v Murski Soboti izsleden drug udeleženec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico.

Policisti izpostavljajo, da več informacij trenutno ne morejo posredovati, saj kriminalistična preiskava še poteka. Medtem pa portal Sobotainfo.com poroča, da naj bi do incidenta prišlo na glavni avtobusni postaji v mestu. 

Uredništvo Sobotainfo.com je o nenavadnem dogajanju na avtobusni postaji obvestil bralec, ki trdi, da je šlo za spopad z noži med dvema moškima iz tujine, ki pa naj bi stanovala v bližini avtobusne postaje.

Po informacijah uredništva naj bi eden umrl že v stanovanju ali v okolici bloka, drugi pa je zbežal in se zgrudil na avtobusni postaji.

Več ugotovitev s strani policije naj bi bilo znanih v prihodnjih dneh.

Pri nas 5-letnik sam pobegnil iz vrtca. To se je zgodilo ... Slovenija Policija razkrila podrobnosti o hudi nesreči, ki je zjutraj vzela tri življenja

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 11:28 6. Februar 2023.

    Včasih je bil sinonim za narodno nošo Prekmurcev nošenje predpasnikov - za nošenje lastnih črev iz veselic. Očitno je pozabljene …

  • 06:36 6. Februar 2023.

    Kulturna obogatitev,pa to!!!

  • 23:14 5. Februar 2023.

    - Bila sta dva: - En Cico, en Marjeto - Bila sta res prekrasen moški par; - En zdaj sedi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.