Slovenija
6489 ogledov

Zaradi posledic pretepa umrl. Pri nas!

Murska Sobota,a preiskava policistov Sobotainfo.com
Spopadla sta se sredi mesta.

Policisti PU Murska Sobota so bili ob 18.30 obveščei, da je bila na območju središča mesta med pretepom ena oseba poškodovana. Moški, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. 

Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in začeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca. Malo pred 19. uro so v Murski Soboti izsleden drug udeleženec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico.

Policisti izpostavljajo, da več informacij trenutno ne morejo posredovati, saj kriminalistična preiskava še poteka. Medtem pa portal Sobotainfo.com poroča, da naj bi do incidenta prišlo na glavni avtobusni postaji v mestu. 

Uredništvo Sobotainfo.com je o nenavadnem dogajanju na avtobusni postaji obvestil bralec, ki trdi, da je šlo za spopad z noži med dvema moškima iz tujine, ki pa naj bi stanovala v bližini avtobusne postaje.

Po informacijah uredništva naj bi eden umrl že v stanovanju ali v okolici bloka, drugi pa je zbežal in se zgrudil na avtobusni postaji.

Več ugotovitev s strani policije naj bi bilo znanih v prihodnjih dneh.

Vrtec Pri nas Slovenija 5-letnik sam pobegnil iz vrtca. To se je zgodilo ... prometna nesreča Gančani Slovenija Policija razkrila podrobnosti o hudi nesreči, ki je zjutraj vzela tri življenja

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Naklonsky 11:28 06.februar 2023.

    Včasih je bil sinonim za narodno nošo Prekmurcev nošenje predpasnikov - za nošenje lastnih črev iz veselic. Očitno je pozabljene običaje kulturna obogatitev naroda te običaje ponovno obudila!😕

  • Avatar pantani
    pantani 06:36 06.februar 2023.

    Kulturna obogatitev,pa to!!!

  • robi2107 23:14 05.februar 2023.

    - Bila sta dva: - En Cico, en Marjeto - Bila sta res prekrasen moški par; - En zdaj sedi -"Ko drug mu spi pod križem -"Res sta bila: lepa, mlada, seksi - V nedeljo ob 12.10 - Je Bobi ...prikaži več10 - Je Bobi Likar, Taborska 9 - Kar spotoma zaklal pajdaša zaradi vina in deklet