Zaradi suma umora ovadili 29-letnega osumljenca poskusa zavarovalniške goljufije

Foto: Profimedia
Celjski policisti so zaradi suma umora ovadili 29-letnega moškega, ki je eden od osumljencev poskusa zavarovalniške goljufije z odrezano roko.
Oglej si celoten članek

Moški je osumljen, da je pred štirimi leti umoril 24-letno dekle z območja Žalca, so sporočili iz Policijske uprave Celje. Več o ovadbi bodo policisti pojasnili v sredo.

29-letnik naj bi pred štirimi leti umoril 24-letno dekle, smrt dekleta pa naj bi povzročil med čiščenjem orožja.

Grozljivo To naj bi storil partner 21-letnice, ki si je odrezala roko

Okoliščine smrti so policisti ves čas intenzivno preiskovali. Preiskava je sprva potekala v smeri nenaklepnega kaznivega dejanja povzročitve smrti iz malomarnosti, a so se pokazale določene okoliščine, ki nakazujejo na morebitno storitev naklepnega kaznivega dejanja.

Osumljeni je sicer od 7. marca v priporu zaradi zavarovalniške goljufije. Štirje osumljenci iz Ljubljane so namreč pri petih zavarovalnicah sklenili zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje ter nato zahtevali odškodnino, ko si je 21-letnica namerno odrezala roko nad zapestjem. Zadeva je trenutno v fazi sodne preiskave.

Slovenija Fantu, ki je prepričal dekle, da si odreže roko, denarna pomoč države

Po poročanju Večera je sicer višje sodišče zoper 29-letnika pred kratkim tudi potrdilo pogojno obsodilno obsodbo zaradi goljufije pri izposoji denarja. Pri tem je po poročanju časopisa 29-letnik med drugim zastavil tudi prstan pokojnega 24-letnega dekleta.

Slovenija Ženska, ki si je odrezala roko, ostaja v priporu

Slovenija Oče partnerja 21-letnice trdi, da je žrtev njune prevare

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:53 25. April 2019.

    v tem primeru je policija padla na vseh izpitih........pravi amaterji

  • 08:52 25. April 2019.

    v takih zločinih sem za smrtno kazen, ker tega zločinca reši samo metek v čelo........druge pravice ni za takega

  • 20:38 23. April 2019.

    to je nepojmljivo, po podatkih iz medijev je ta človek partnerko preden jo je ubil življenjsko zavaroval pri več zavarovalnicah, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.