Slovenija
31121 ogledov

To naj bi storil partner 21-letnice, ki si je odrezala roko

roka povoj
V Sloveniji od včeraj odmeva primer mlade ženske, ki si je, vpletena v zavarovalniško goljufijo, odrezala roko. O primeru poročajo tudi mediji v tujini.

Na dan prihajajo nove podrobnosti primera; kot poroča portal 24ur.com, je bila 21-letnica v partnerskem razmerju z v primer vpletenim 29-letnikom. Živela sta skupaj z njegovimi starši, ki so ravno tako osumljeni sodelovanja pri goljufiji. Mladenka se je k njim preselila, ko je dopolnila 18 let.

Konec lanskega leta je četverica pri petih zavarovalnicah v Sloveniji sklenila zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje. V začetku letošnjega leta, ko so bile že vse zavarovalne police v veljavi in vplačani prvi obroki obročnega odplačevanja pri posameznih zavarovalnicah, si je 21-letnica, kot je znano, na domu 63-letnika na čelilni in zajeralni žagi namerno odrezala roko nad zapestjem.

Osumljenci so vse skupaj prikazali kot nesrečo pri žaganju vej. 63-letni moški je močno poškodovani ženski na kraju nudil prvo pomoč in jo odpeljal proti Ljubljani, odrezani del roke pa pustil na mestu nesreče. Med vožnjo proti Ljubljani so poškodovano žensko prevzeli zdravstveni delavci Reševalne postaje Ljubljana in jo odpeljali v klinični center. O dogajanju so bili obveščeni tudi policisti, ki so odšli na kraj in odrezani ud odpeljali v klinični center, kjer so ga zdravniki z operativnim posegom uspeli prišiti.

roka povoj Slovenija 21-letna Ljubljančanka si je odrezala roko, da bi dobila zavarovalnino

Terjali denar

Nekaj dni za tem so osumljeni na vseh petih zavarovalnicah podali zahtevke za izplačilo zavarovalnine. Do izplačila ni prišlo, saj so kriminalisti še pravočasno zaznali namere osumljencev.

Če bi zavarovalnice odškodnino izplačale, bi 21-letnica prejela 383.400 evrov zavarovalnine in še 3.050 evrov mesečne rente v obdobju od desetih let do smrti. Glede na sklenjena zavarovanja bi v primeru 100-odstotne invalidnosti lahko prejela tudi več kot 1.235.000 evrov zavarovalnine in več 100.000 evrov, izplačanih v obliki mesečne rente.

29-letnik ustrelil nekdanje dekle

Kot poroča portal 24ur.com, je partner 21-letnice policiji že znan iz primera pred štirimi leti, ko naj bi bil vpleten v streljanje na območju Žalca. Med čiščenjem orožja naj bi takrat doma po nesreči do smrti ustrelil svoje 24-letno dekle. Pravnomočno za dejanje, še poroča portal, ni bil nikoli obsojen, primer je še vedno v kazi predkazenskega postopka.

Vpleten je bil še v finočno goljufijo, saj si je sposodil štiri tisoč evrov, ki jih ni vrnil. Lagal je glede svoje izobrazbe, se izdajal za študenta kriminalistike in policista.

Ženska na internetu Slovenija Po ljubezenskem odnosu jih je ogoljufal

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • borut08 13:51 17.marec 2019.

    Policijski zunanji sodelavec oz.kuzek zato policiji se ni uspelo priti po toliko letih do epiloga v primeru umora partnerke.

  • 23ad2f37766171aa38825fc71230ce1c4c61263b 19:48 12.marec 2019.

    Najbol Butasta baba na svetu!

  • McBobo 16:38 12.marec 2019.

    Najprej bi pa 63 letnega tastarega pred zid postavil. Tukaj je punca še najmanj kriva ker pri teh letih je še naivna in se je pustila prepričati. Če ima kaj pameti, bo sedaj čimprej zapustila fanta. Kakšen je to fant? ...prikaži več Sicer je pa eno ženo že ubil. Ta je imela še srečo, da je samo roka odletela.