Slovenija > Črna kronika
6318 ogledov

Oče partnerja 21-letnice trdi, da je žrtev njune prevare

povoj roka
Še vedno odmeva primer 21-letnice, ki si je odrezala roko, da bi dobila zavarovalnino.

Oče moškega, ki je vpleten v primer poskusa goljufije, je za Pop TV spregovoril o tem, kaj se je dogajalo usodnega dne. Kot je dejal, je poskušal sina in njegovo dekle odvrniti od načrta, a mu ni uspelo. 

Ženska naj bi si sama odrezala roko, on pa naj bi ji nudil prvo pomoč, pri čemer naj bi mu ona povedala, kako naj roko povije. Na odrezani del roke naj bi pozabil, saj ji je reševal življenje. Sin in dekle naj bi mu tudi naročila, kaj naj pove policiji, je povedal za Pop TV. 

Oče je povedal, da je še vedno v šoku. Sin naj bi mu iz pripora poslal pismo, dobil pa je tudi pismo banke, ker naj bi Abramov njegov dom zastavil za posojilo. 

Sebastian Colarič | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed
Devetindvajsetletni Sebastien Abramov je bil po poročanju medijev prej znan kot Sebastian Colarič. Pred štirimi leti je bil vpleten v streljanje na območju Žalca, v katerem je umrlo njegovo 24-letno dekle. Kot so poročali v oddaji Svet na Kanalu A, policisti preiskujejo, ali ni šlo takrat za naklepno kaznivo dejanje.  

Poleg tega naj bi bil 29-letnik vpleten v finančno goljufijo in naj bi se lagal glede svoje izobrazbe. 

Obetali so si visoko zavarovalnino

Kot so včeraj sporočili policisti, je četverica pri petih zavarovalnicah v Sloveniji sklenila zavarovalne police za nezgodno in življenjsko zavarovanje. V začetku letošnjega leta, ko so bile že vse zavarovalne police v veljavi in vplačani prvi obroki obročnega odplačevanja pri posameznih zavarovalnicah, si je 21-letnica, kot je znano, na domu 63-letnika na čelilni in zajeralni žagi namerno odrezala roko nad zapestjem.

Če bi zavarovalnice odškodnino izplačale, bi 21-letnica prejela 383.400 evrov zavarovalnine in še 3.050 evrov mesečne rente v obdobju od desetih let do smrti. Glede na sklenjena zavarovanja bi v primeru 100-odstotne invalidnosti lahko prejela tudi več kot 1.235.000 evrov zavarovalnine in več 100.000 evrov, izplačanih v obliki mesečne rente.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 07:34 14.marec 2019.

    Ima ludih posle rata

  • marsal 21:41 13.marec 2019.

    Stari je psihopat, tako kot mladi! Danes sem dojel ! Veste kam je postavil mizo z žago ? Ni jo postavil k skladovnici z leso in ni jo postavil meter od vhodnih vrat! Postavil jo je tik nad kanaleto , ...prikaži več, da bi kri direktno odtekala! In , da bi bilo manj za čistiti ! Prosim , da se kriminalisti zbudite in oddelajte za kar vas plačujemo

  • marsal 08:05 13.marec 2019.

    Tisto kar je govoril po televiziji , je bilo očitno vnaprej premišljeno ,ker je hotel izstreliti iz sebe preveč informacij naenkrat. Redko kdo mu verjame. Tista dolenjska podrtija v kateri živijo , je vredna realno med 5 do 10 jurjev.