Znani novi podatki o odkritih okužbah v Sloveniji

Foto: UKC LJ
Foto: UKC LJ
Število aktivnih primerov v Sloveniji še kar raste.
Oglej si celoten članek

Včeraj so v Sloveniji zabeležili 50 novih primerov okužbe s covidom-19. Skupno število potrjeno okužb tako znaša že 4.470.  

Bolnišnično oskrbo zaradi novega koronavirusa je včeraj poiskalo pet novih pacientov, skupaj se v tem trenutku v bolnišnicah zdravi 70 ljudi, od tega 14 na oddelkih za intzenzivno nego. 

Slovenija V le eni ljubljanski šoli v karanteno 169 otrok in učiteljev Skozi nos Covid-19: "Mene je testiranje močno bolelo"

V nedeljo Slovenija ni zabeležila novih smrtnih žrtev zaradi covida-19. 

Slovenija V Pivki perutninarstvu 32 novih okužb

Covid-19 V štirih občinah veliko število novih okužb

Po pet novih primerov so potrdili v Ljubljani, Mariboru in Slovenskih Konjicah, tri v Slovenski Bistrici, po dva v Celju, Žalcu, Vojniku, Pesnici in Šentilju ter po enega v Rogaški Slatini, Log-Dragomeru, Novem mestu, Šentjurju, Dravogradu, Medvodah, Taboru, Lendavi, Ravnah na Koroškem, Zrečah, Muti, Preboldu, Selnici ob Dravi, Sveti Ani, Črni na Koroškem, Kidrievem, Vidmu, Kozjem, Majnšperku, Mežici, Ribnici na Pohorju in Kranju.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:07 21. September 2020.

    a ste jih testiral 50 al ste jih testiral 4000???? procent je pomemben...sama številka je nemnost!!! A ne znate napisat, …

  • 11:54 21. September 2020.

    Znani novi podatki o odkritih piškotkih, ki vam jih naložijo ob prvem obisku Žurnal24 brez v vaš iskalnik. nNamesti 16 …

  • 11:47 21. September 2020.

    Zanimivo branje : https://www.planet-lepote.com/dr-uros-dobnikar-covid-19-javni-poziv-zdravnikom-in-zdravniski-zbornici-slovenije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.