ACH v svoje vrste pripeljal enega najboljših slovenskih igralcev

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
ACH Volley Ljubljana je po novem močnejši še za enega slovenskega reprezentanta.
Oglej si celoten članek

V odbojkarski klub ACH Volley Ljubljana se po 8 letih vrača slovenski reprezentant Alen Šket. 33-letni Bistričan je za ACH Volley Ljubljana nastopal že med sezonama 2008 in 2013 ter s klubom praktično osvojil vse, kar se je osvojiti dalo. Tako je že v takratnem obdobju v klubu pustil neizbrisen pečat. Po dolgih letih igranja v tujini se je preteklo leto vrnil v Slovenijo in zaigral za ekipo Merkur Maribor, s katero je osvojil tudi naslov državnih prvakov in bil eden izmed ključnih mož na igrišču.

205 centimetrov visoki reprezentant, kateri je nepogrešljiv član slovenske izbrane vrste že od leta 2006, je ob vrnitvi v Ljubljano delil zadovoljstvo: "Na ACH Volley me vežejo resnično lepi spomini. Vesel sem, da sem dobil priložnost, da se vrnem v klub, kjer se je pravzaprav začela moja kariera."

Motivacije v prihajajoči sezoni mu ne bo manjkalo, saj kot pravi sam, še ni rekel zadnje besede v odbojki in si želi za ACH Volley Ljubljana ponovno osvajati lovorike, kar mu je tudi glavni cilj naslednje sezone: "Res si želim, da bi ekipa delovala homogeno in, da bomo pokazali svojo kakovost na igrišču, kajti mislim, da bo prvenstvo še kakovostnejše, kot je bilo preteklo leto."

Šket se je ob 13 osvojenih lovorikah (5-krat državni prvak, 5-krat pokalni prvak, 3-krat MEVZA prvak) z ACH Volleyjem Ljubljana veselil tudi zgodovinske uvrstitve na zaključni turnir Lige prvakov. 

Predsednik ACH Volley Ljubljana Rasto Oderlap je mnenja, da se je Šket v klub vrnil ravno v pravem trenutku: "Z Alenom smo skupaj že preživeli res lepo ter uspešno obdobje, kjer smo se med drugim uvrstili na zaključni turnir Lige prvakov. Alen je tip igralca, kateri bo s svojim bogatim odbojkarskim znanjem in izkušnjami igral zelo pomembno vlogo tako na igrišču, kakor tudi v slačilnici. Prepričan sem, da se bomo skupaj z njim vrnili tam, kjer se počutimo najboljše - na vrh slovenske odbojke."

Šket se trenutno z reprezentanco Slovenije nahaja na prizorišču elitne Lige narodov v Riminiju, kjer slovenske odbojkarje že jutri čaka zgodovinski nastop proti reprezentanci Srbije.

Sestavljen mozaik Slovenski velikan razkril, kdo bo klub poizkusil popeljati do stare slave Kakšni okrepitvi! Slovenski velikan v svoje vrste zvabil dva reprezentanta svetovne velesile Odmevne okrepitve Slovenski velikan razkril novega trenerja, prihaja tudi slovenski reprezentant

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:37 27. Maj 2021.

    Fant ne ve kaj bi rad..komaj je z ekipo Maribora osvojil pokal,že beži stran,,,,,,napaka.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.