Agent zavrača navedbe Ronaldove mame

Foto: Epa
Foto: Epa
Mama Cristiana Ronaldo je sprožila govorice, da bo napadalec Juventusa v prihodnji sezoni igral za Sporting.
Oglej si celoten članek

Prihodnost Cristiana Ronalda je v zadnjih mesecih predmet številnih špekulacij.

Portugalec kot najboljši strelec tekoče sezone Serie A še naprej navdušuje s strelsko formo, čeprav so odnosi s soigralci, kot poroča La Gazzetta dello Sport, na najnižji točki doslej.

Tržnica To bi bil res pravi šok: Ronaldo našel nov dom?

Ob neuspehih Juventusa na evropskih, kjer se je poslovil v osmini finala lige prvakov, in domačih zelenicah, kjer je v boju za ligaško krono doživel prvi poraz v zadnjem desetletju, naj bi bil odhod veterana neizbežen, četudi Torinčani vztrajajo, da bo tudi v prihajajoči sezoni nosil dres stare dame.

Poročali smo, da naj bi Ronaldo svoje usluge kar sam ponudil Realu, kjer pa si njegove vrnitve ne želijo.

Med možnimi delodajalci se vselej omenjata še dva nekdanja kluba - Manchester United in Sporting. K slednjemu se nagiba tudi njegova mama Dolores Aveiro. "Pogovorila se bom z njim," je kar z balkona obljubila navijačem Sportinga. "Drugo leto bo igral na Alvaladeju (Sportingov stadion, op. a.)," je dodala.

Njene navedbe je kmalu zatem ovrgel nogometašev agent Jorge Mendes. "Ronaldo je ponosen na naslov, ki ga je osvojil s Sportingom. To je tudi javno pokazal, a vrnitev na Portugalsko v tem trenutku ni v njegovem načrtu," je dejal.

Ronaldo 'šopingiral' K Ferrariju prišel le na obisk, nato navdušen kupil to zver

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.