Avstrijci trepetajo za Hirscherja

Foto: Epa marcel hirscher
Najboljši smučar na svetu bije bitko s časom-
Oglej si celoten članek

Avstrijski smučarski zvezdnik Marcel Hirscher je dva dni pred veleslalomom na svetovnem prvenstvu v Areju zbolel. Devetindvajsetletni Hirscher, favorit za odličja v tehničnih disciplinah, je odpovedal novinarsko konferenco zaradi prehlada in vnetega grla.

Fis odločil Hadalin bo lahko branil srebrno medaljo

Hirscher je sicer branilec naslova v veleslalomu iz leta 2017, leto pozneje pa je bil zlat tudi na olimpijskih igrah. Tako velja tudi tokrat na SP v Areju za glavnega favorita za zlato v petkovem veleslalomu in nedeljskem slalomu.

Hirscher je sicer sedemkratni zaporedni zmagovalec svetovnega pokala, skupno pa ima 68 zmag.

"Hvala, Tina!" Shiffrinova ne more pozabiti besed Tine Maze: "Pogledala me je v oči ..." Presenečenje Vonnova vpila od navdušenja, to so ji pripravili Švicarji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:55 14. Februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem …

  • 09:02 14. Februar 2019.

    Precej butasti, bombastični naslov, se vam ne zdi, gospod novinar? Saj ste novinar, ali ne?

  • 08:17 14. Februar 2019.

    Po naslovu sodeč, se mi zdi, da novinar nima 100 pik.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.