Becker zapustil enega najhujših zaporov v Britaniji

Foto: Epa
Foto: Epa
Beckerja so premestili v drug zapor.
Oglej si celoten članek

Obsojenega nekdanjega teniškega zvezdnika Borisa Beckerja so po dobrih treh tednih zapora premestili v zapor z nižjo stopnjo varnosti v Veliki Britaniji. Becker je prve tedne kazni preživel v londonskem zaporu Wandsworth, ki je znan po prenatrpanosti, nasilju in slabih sanitarnih razmerah.

Štiriinpetdesetletnega Beckerja so v ponedeljek odpeljali v zapor Huntercombe v Nuffieldu, približno 70 kilometrov zahodno od Londona, je za nemško tiskovno agencijo potrdil Beckerjev odvetnik Christian-Oliver Moser.

Izzval bes Becker se je v 13 dneh že zameril sojetnikom in stražarjem

Zapor Huntercombe ima nižjo raven varnosti in je zasnovan posebej za tujce, moške, navaja vlada Združenega kraljestva. Po podatkih spletne strani naj bi tam v individualnih in skupnih celicah živelo približno 480 zapornikov. Zaporniki bi morali imeti tudi možnost nadaljevanja šolanja in športa.

Becker je bil konec aprila v Londonu obsojen na dve leti in pol zapora. Svojim stečajnim upraviteljem je prikril milijonsko premoženje. Njegov odvetnik je nedavno zavrnil govorice, da se je Becker pritožil zaradi hrane ali pritisnil gumb za klic v sili v zaporu Wandsworth. Glede na okoliščine mu je šlo dobro, so zapisali.

Magazin Nekdanji zapornik Beckerju svetuje: "Še zlasti v prvih dneh se mora paziti" Magazin Boris Becker v zaporu: Zato so mu svetovali, naj si pobarva lase Nočna mora V tako grozljivih razmerah bo živel obsojeni Boris Becker Težki trenutki Đoković prekinil molk: "Srce se mi lomi" Obsojen Šok! Legendarni Boris Becker mora v zapor, vsaj tako dolgo bo sedel!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.