Belgijski selektor nezadovoljen: Naj nam nehajo lagati!

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Belgijski selektor nezadovoljen s sojenjem v ključnih trenutkih dvoboja s Slovenijo.
Oglej si celoten članek

Belgijska košarkarska reprezentanca je proti Sloveniji pokleknila šele v zadnji četrtini, ko se je četa Aleksandra Sekulića od tekmecev oddaljila z delnim izidom 17:0.

"Zelo sem ponosen na fante, zaslužili bi si več. Zraven smo bili 32 minut, povedli s 64:63, potem pa naredili dve napaki in bili takoj kaznovani, minus pet... Toda, veliko tednov poslušam o enakopravnosti, toda enakopravnost v košarki ne obstaja. Zelo ponosen sem na fante, čestitam Sloveniji," je dejal belgijski selektor Dario Gjergja in se obregnil ob sojenje. 

Na vprašanje, kaj je mislil z besedo enakopravnost, je Zadrčan na novinarski konferenci odgovoril: "Ste pameten človek, dobro veste, na kaj sem mislil."

Selektor, ki je živel v MB "Kako zaustaviti Dončića? Zaklenili ga bomo v garderobo!"

Na vztrajno vrtanje je nato odgovoril konkretneje: "Mesece poslušam o 50:50 sojenju, da bo za vse enako, pošteno za vse. Pa ni! Naj nam nehajo lagati vsem skupaj!"

Foto: Saša Despot Eurobasket 2022

Luka Dončić Poskrbel za izjemen dosežek in po tekmi dejal: Zadel sem na loteriji SLO : BEL 88:72 "Nisem čutil nobenega pritiska, potrebovali smo le par minut"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.