Besni Neymar napadel Skomino: "To je sramota!"

Foto: Epa neymar
Slovenski sodnik Damir Skomina se je zaradi šokantnega razpleta tekme v Parizu spet znašel v središču pozornosti.
Oglej si celoten članek

Na Parku princev je bilo vse pripravljeno na veliko slavje Paris Saint-Germaina, nato pa se je v tretji minuti sodnikovega podaljška vse obrnilo na glavo. Pri tem je glavno vlogo odigral Damir Skomina, ki je sprva dosodil sploh prvi kot v korist Manchester Uniteda, nato pa ogledu posnetka pokazal na belo točko. Parižani niso mogli verjeti svojim očem, a njihovi protesti niso obrodili sadov.

Odgovornost je prevzel Marcus Rashford in premagal Gianluigija Buffona za končno zmago Uniteda s 3:1. Angleški velikan si je napredovanje zagotovil s tremi goli v gosteh, potem ko je prvo tekmo na Old Traffordu izgubil z 0:2.

Šok v Parizu VAR in Skomina poslala United v četrfinale

Tekmo si je z roba igrišča ogledal tudi prvi zvezdnik PSG-ja Neymar, ki zaradi poškodbe stopala ni mogel igrati na nobeni tekmi osmine finala lige prvakov. Brazilec je bil večji del obračuna povsem miren, v zadnjih minutah pa se je tako kot večji del pariške klopi nervozno prestopal in jezno gestikuliral v smeri slovenske sodniške ekipe.

Foto: Print Screen neymar

Ogorčen nad razpletom srečanja se je kasneje oglasil na družbenih omrežjih, kjer je napadel odločitev slovenskega sodnika in ga poslal v tri krasne. "To je sramota. Štirje tipi, ki nimajo pojma v nogometu, gledajo počasne posnetke na ekranu. To ni bila roka. Kako lahko Kimpembe igra z roko, če je s hrbtom obrnjen proti žogi? J**ite se!" je zapisal najdražji nogometaš vseh časov.

PSG, ki je v lasti katarske družbe Qatar Sports Investments, je za uresničitev evropskih ambicij zapravil ogromno denarja, a se je moral letos znova obrisati pod nosom. Izpad proti rdečim vragom pomeni veliko razočaranje tudi za legendarnega Gianluigija Buffona, ki mu počasi zmanjkuje priložnosti za prvo lovoriko v ligi prvakov.

VAR "Na levo roko si bom tetoviral ime Damirja Skomine"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:44 7. Marec 2019.

    PA NI BILO TAM NOBENEGA NORMALNEGA DA BI NEYMARJA ZBRCAL V KOŠČENO RIT DOMIŠLJAVO???

  • 13:33 7. Marec 2019.

    VAR je sistem v preizkusni fazi zato je uradno neveljaven !

  • 13:18 7. Marec 2019.

    Hehe, svetovni prvak v valjanju potleh bo učil Skomino kaj je roka ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.