Boltu se je izpolnila želja po Kobejevi smrti

Foto: EPA Usain Bolt
Najhitrejši človek vseh časov in njegova izbranka sta sporočila veselo novico.
Oglej si celoten članek

Usain Bolt, osemkratni olimpijski prvak in svetovni rekorder v teku na 100 in 200 metrov, je postal oče. Njegova dolgoletna izbranka Kasi Bennett je rodila hčerko.

Novico je na družbenih omrežjih potrdil kar jamajški premier Andrew Holness, ki je srečnemu paru izrekel čestitke.

Šokiral soigralce Bivši NBA as o Kobejevi temni strani: "Nekateri klošarji boste jutri prodani!"

Februarja je Bolt medijem zaupal, da bo otrokom odsvetoval kariero profesionalnega športnika, pri čemer je imel še posebej v mislih atletiko. "Težko jim bo. Če bodo želeli postati atleti, jim tega ne bom preprečil, vendar jim bom odsvetoval, saj vem, koliko pritiska je prisotnega v tem poklicu," je dejal.

Preiskava Znani rezultati obdukcije v nesreči Kobeja Bryanta

Po januarski smrti legendarnega NBA zvezdnika Kobeja Bryanta je Bolt izjavil, da si želi hčer. Pokojnemu košarkarju LA Lakers so se v zakonu z Vanesso Bryant rodila štiri dekleta. "V njegovih očeh sem videl, kako neizmerno rad jih ima. Želim si tega občutka," je povedal. V preteklosti je tudi razkril, da si želi najmanj tri otroke.

Bolt se je upokojil po koncu svetovnega prvenstva 2017. Prihajajoče olimpijske igre bodo prve brez njegove udeležbe po Sydneyju leta 2000.

Zgovorna gesta Tako so počastili spomin na Kobeja Bryanta

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:22 19. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa -- B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.