Brajkovič udaril: "Razdvajate Rogličeve in Pogačarjeve navijače"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jani Brajkovič je eden redkih športnikov, ki si upajo naglas povedati to, kar mislijo.
Oglej si celoten članek

Potem ko je naš vrhunski kolesar Jani Brajkovič pred dnevi opozoril na alarmantno stanje na slovenskih cestah, kjer so on in kolegi vsakodnevno podvrženi velikemu tveganju, se je tokrat obregnil ob medijsko poročanje o "spopadu" Primoža Rogliča (Jumbo-Visma) in Tadeja Pogačarja (UAE Emirates) na 60. dirki po Baskiji.

"Nikjer na svetu!" Slovenskemu kolesarju je prekipelo, obrnil se je na policijo

Brajkovič, ki sicer poimensko nikogar ni izpostavil, je izrazil prepričanje, da je naracija o neposrednem dvoboju med Rogličem in Pogačarjem škodljiva za slovensko kolesarstvo.

"Namerno ali ne, z vašim poročanjem razdvajate Rogličeve in Pogačarjeve navijače ter ustvarjate napetost. Istočasno ignorirate celoten peloton, kot da drugi sploh ne bi obstajali," se je pritožil slovenski kolesar. 

Po Baskiji Slovenca napadla na zadnjem vzponu, zmaga Basku

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:38 7. April 2021.

    Kot v politiki, kjer nas že 30 let razdvajajo!!!Se ne čudim temu!!!

  • 13:17 7. April 2021.

    Za navijače obojih bi bilo boljše , da se medsebojno ne bi srečevala na tekmah, saj Pogačar zaradi tega postaja …

  • 12:19 7. April 2021.

    Zadel je žebljico na glavico. Način poročanja skoraj vseh Slovenskih novinarjev, pa ne samo v kolesarstvu, tudi v ostalih športih, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.